• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Poznań

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Mess

• Zloty

• Poznań

• Poznań
  • Poznań

Astrid > 03-04-2012, 19:28

Pomysł rozwinął się w wątku o Katowicach, a Poznań też zasługuje na osobny temat

Kto chętny? Pierwsza data - 14 kwietnia.
  • Re: Poznań

Tenzi > 03-04-2012, 19:32

Brzmi nieźle, Poznański trip au pairek i to juz niedługo. Mysle, że ja bym była chętna, jak do tego czasu nic ważnego mi nie wypadnie to wpadam! ;D

Nimell > 03-04-2012, 22:03

Ja, oczywiście

kapsi > 03-04-2012, 22:12

chcecie przygarnąć kogoś z zielonej góry? wątpię, że tutaj jest jakaś au pairka stąd właśnie, a jeśli znalazłam bym czas i pieniądzorki na pkp, to z chęcią bym się spotkała

Anjaa > 03-04-2012, 23:29

14 mi pasuje, ale niestety mogę tylko okolice centrum(tj. stary rynek, browar etc) i grunwald ;o

Chociaż chętnie bym zaproponowała spotkanie w Manekinie - naleśnikarnia

agniesia > 04-04-2012, 2:49

Jak już pisałam wcześniej w wątku Katowice, oczywiście będę. Czyli ustalamy 14 kwietnia. Zawsze znajdzie się ktoś komu nie będzie pasować więc niech ta data zostanie

@kapsi - pewnie, że Cie przygarniemy ! wpadaj !

Ann_a > 04-04-2012, 10:50

Ja też się chętnie spotkam

Tośka > 04-04-2012, 12:01

w Poznaniu jeszcze nie byłam

Tośka > 04-04-2012, 12:02

[quote name="kapsi"]chcecie przygarnąć kogoś z zielonej góry? wątpię, że tutaj jest jakaś au pairka stąd właśnie, a jeśli znalazłam bym czas i pieniądzorki na pkp, to z chęcią bym się spotkała [/quote]

z tego co mi wiadomo to Astrid jest z zielonej

agniesia > 04-04-2012, 12:14

Jestem z Poznania i na 100 % będę na tym spotkaniu, więc pomyślałam, że te z Was, które mają zamiar przyjechać, mogą podać mi na PW swoje numery telefony, żeby później nie było takiego problemu jak w Kato, że ktoś kogoś nie zauważył Jak juz wybierzemy miejsce to będę tam czekać a jakby ktoś miał się spóźnić czy coś to po prostu do mnie napisze, ok? Co myślicie?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia