• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Kraków

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Mess

• Zloty

• Kraków

• Kraków
  • Kraków

agnieszka89 > 01-04-2012, 23:45

Było spotkanie w Katowicach, choć w okrojonym składzie, to teraz czas na Kraków. Jeśli oczywiście są chętne au pairki to można by ustalić jakiś pasujący wszystkim termin.

Może uda się zebrać osoby nie tylko z małopolski ale i z innych okolicznych województw.

Zapraszam do wypowiadania się
  • Re: Kraków

Tośka > 03-04-2012, 12:46

ja w sumie do krakowa nie mam tak daleko... wiec moglabym wpasc.. ..

agnieszka89 > 03-04-2012, 18:55

uf chociaż jedna chętna się znalazła, może ktoś jeszcze do nas dołączy?

@Tośka a skąd jesteś?

Tośka > 04-04-2012, 12:00

agnieszka z Kędzierzyna KOźla jakies 4 godziny pociagiem mam do Krakowa wiec dla mnie to nie jest daleko )

Efka87 > 05-04-2012, 10:58

ja bym chciała, ale chyba już się nie wyrobię ;/

czasu coraz mniej, a spraw do załatwienia nie ubywa...

agnieszka89 > 06-04-2012, 17:00

@Efka87 może jednak dałabyś kiedyś radę. Musisz spróbować najlepszych zapiekanek w Krakowie przed wyjazdem do Stanów

eve.marie > 09-04-2012, 17:31

Co prawda jestem nowa na forum i jeszcze się nigdzie nie wypowiadałam, ale od jakiegoś czasu regularnie śledzę wiadomości, aby się czegoś dowiedzieć o programie au pair. Mieszkam w Krakowie, więc mogłabym się spotkać z innymi dziewczynami, które taką pracę mają już za sobą. Na pewno mam wiele pytań Mogę się spotkać jakoś niebawem, w maju odpuszczam, bo matury... Potem też jestem wolna. Jeżeli nie będzie konkretnego terminu, a jakaś miła operka z Krakowa miałaby ochotę poopowiadać co nieco o takich wyjazdach, to proszę o kontakt na priv

Efka87 > 10-04-2012, 10:13

[quote name="agnieszka89"]@Efka87 może jednak dałabyś kiedyś radę. Musisz spróbować najlepszych zapiekanek w Krakowie przed wyjazdem do Stanów [/quote]

Aguś, na prawdę wątpię żeby mi się udało... przykro mi!

agnieszka89 > 21-04-2012, 21:29

To jaki termin by wam pasował, żeby się spotkać. Propionuję 5 maja czyli sobota zaraz po weekendzie majowym albo tydzień później 12 maja. Co myślicie o tych terminach?

eve.marie > 25-04-2012, 21:57

5 maja może być, ale tak jakoś wczesnym popołudniem. Niestety mam teraz matury i dosyć napięty grafik, ale myślę, że jakoś wysupłam trochę czasu
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna