• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cardiff, Bristol

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Spotkania

• Cardiff, Bristol

• Cardiff, Bristol
  • Cardiff, Bristol

angelaa > 29-03-2012, 18:55

Hej, czy jest może ktoś obecnie w pobliżu tych miast??

od maja będę aupairką w Penarth i szukam kogoś z kim można na kawę albo do kina pójść

pozdrawiam
  • Re: Cardiff, Bristol

marvellous > 09-05-2012, 17:42

hehe ;p

rozbawila mnie ilosc postow pod tym tematem

chcialam zalozyc podobny ale mysle ze to nie ma sensu ;p

anastazjastazja > 10-05-2012, 22:58

[quote name="angelaa"]Hej, czy jest może ktoś obecnie w pobliżu tych miast??

od maja będę aupairką w Penarth i szukam kogoś z kim można na kawę albo do kina pójść

pozdrawiam [/quote]

Hej ja od 23czerwca bede w Bristolu

angelaa > 11-05-2012, 17:05

[quote name="anastazjastazja"]
    [quote name="angelaa"]Hej, czy jest może ktoś obecnie w pobliżu tych miast??

pozdrawiam [/quote]

Hej ja od 23czerwca bede w Bristolu[/quote]

SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!! odezwę się do Ciebie jak już przybędziesz

ayaa > 01-06-2012, 12:56

Ja będę w okolicach Clevedon od 5 lipca

angelaa > 01-06-2012, 13:11

niestety ja już jestem w domu

ayaa > 01-06-2012, 13:45

szkoda może ktoś będzie w okolicy?

Buuzia > 01-06-2012, 19:27

Angela, mam to samo co Ty miałaś i w poniedziałek uciekam do domu, dosłownie uciekam, nic nie mówię hostce. ona nic mi nie mówiła tylko przysyłała smsa i tak też ja zrobię kiedy będę już w drodze do domu. w poniedziałek o 8 wsiadam a autokar do Polski.

Astrid > 02-06-2012, 19:28

O kurcze co sie stalo? Jestes juz nastepna ktora wraca z UK... zaczynam byc przerazona.

Buuzia > 02-06-2012, 19:44

obóz pracy jak u Angeli! mało tego...jestem tu tydzień, a buty ściągam tylko jak idę spać, takiego syfu moje oczy nie widziały. pracuję od 9 do 21, przy czym koło 22 zostaję z dzieckiem sama i nikt mi o tym nie mówi, gdybym nie miała okna nad wejściem do domu to nawet bym nie wiedziała że zostaję sama. któregoś dnia nie wytrzymałam i zaczęłam sprzątać kuchnię, bo jak mam sobie zrobić jeść w takim syfie??!! sprzątałam tak więc kuchnię prawie 6h, zdrapywałam nożem tłuszcz z szafek! aha...i żywię się sama, bo lodówka świeci pustkami, są tylko czipsy i pączki, a obiad się je po 21 i jest to pizza albo inny fast food. kiedy wspomniałam hostce o jedzeniu, czy mogłaby zrobić jakieś zakupy bo nie mam co jeść to powiedziała że przecież są pączki, a obiad zamawia jak wraca do domu a skoro mi nie odpowiada to nie jej problem. starałam się wytłumaczyć, że w Polsce jemy obiad w ciagu dnia a nie po 21, a po drugie ze względu na chorobę nie mogę jeść tak późno i to jeszcze pizzy etc. w odpowiedzi usłyszałam " I dont care" nie da się opisać co się w tym domu dzieje! UCIEKAM

w poniedziałek jak ktokolwiek się obudzi to ja już będę siedziała w autobusie do polski! niestety w autobusie bo najzwyczajniej nie mam kasy na bilet lotniczy, poza tym musiałabym jeszcze dojechać do Liverpoolu bo z Manchesteru nie mam lotu do Gdańska.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna