• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Nowa Zelandia

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Inny kraj

• Nowa Zelandia

• Nowa Zelandia
  • Nowa Zelandia

Magdaa. > 20-03-2012, 13:08

Hej !

Nie znalazłam na forum informacji , żeby ktoś bylo jako au pair w Nowej Zelandii , a ja właśnie się wybieram .

Będę 3 miesiące od czerwca.

Jeśli ktoś ma jakieś informacje, czytał bloga au pair jakiegoś podzielcie sie ze mną : )
  • Re: Nowa Zelandia

Nathalie > 20-03-2012, 13:54

Matko, jak to znalazłaś?! Chce pojechać do tej części świata!

Magdaa. > 20-03-2012, 17:47

Udało mi się znaleźć na au pa.r net . Super dogadałam się z rodziną , więc będę o wszytskim informować Was.

Jedynie chciałabym poczytać historie innych au pair jeśli coś znalazłabym w necie.

Jadę 20 czerwca , no dokładnie mam być 20 więc wylatuje 18 .

dosiunia > 20-03-2012, 19:18

wow wiesz ile bilet kosztuje?! ogólnie zazdroszcze, ale ten bilet

Saiisuke > 20-03-2012, 20:31

Magdaa, załóż koniecznie bloga! Wszystkie na pewno jesteśmy ciekawe jak to jest aupairkować na końcu świata

Magdaa. > 20-03-2012, 22:47

bloga chętnie założę jeśli opanuję jak to się robi : ) ale w czerwcu dopiero zaczynam przygodę !

lot trwa ok 35 godzin

angelaa > 21-03-2012, 1:56

Koniecznie to mało powiedziane! prowadzenie bloga jest naprawdę łatwe (proponuję blogspota)

Oczywiście rodzinka płaci za bilety? Nie ogarniam jak to jest możliwe, że znalazłaś kogoś w NZ na wakacje..

Magdaa. > 21-03-2012, 10:36

Rodzina super, dzieci też , mieszkają w dużym mieście , 4 godziny dżinnie pracy , weekendy wolne.

Na pewno nie zarobie tam dużo pieniędzy , ale wyjdę na 0 przynajmniej bo chce cała kasę wydać na podróżowanie tam.

Już taka okazja może mi się nie trafić nigdy a warto zwiedzić ten odległy kraj porządnie : )

Magdaa. > 30-03-2012, 19:11

zaczęłam szukać informacji o Nowej Zelandii i póki co zakochałam się w tym filmiku :

http://www.youtube.com/watch?v=PKgnB29BBLE

dosiunia > 30-03-2012, 22:26

hahaha nie chce nic mówić, ale na pewno Twój host powita Cię w ubraniu i sposobem jak pan z 1:10 z filmy
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna