-
-
Zmiany na forum, propozycje
martamaua > 27-02-2012, 12:23
Witam wszystkich młodych forumowiczów!
Zjawiłam się tu po jakimś czasie nieobecności i po wiadomości, którą otrzymałam od Aguty.
Mianowicie macie tu ogromny problem z bałaganem i potrzebujecie moderatorów, którzy mogliby się tym zająć.
Niestety ja NIE POSIADAM uprawnień, które umożliwiłyby mi przydzielanie takiego statusu, nie zrobię tu również porządku, ponieważ tak długo nie jestem na bieżąco, że bardziej bym Wam zaszkodziła niż pomogła.
Dlatego apeluję ADMINIE DROGI RACZ ZAJRZEĆ RAZ KIEDYŚ NA FORUM, za które jesteś odpowiedzialny i pomóc tu obecnym.
Nie mówiąc już o tym, że sama mam sprawę do Ciebie i niezwykle irytującym jest fakt, że jest się notorycznie olewanym. Strasznie nie lubię niekompetencji, tak już mam. Jeśli ktoś podejmuje się wykonywania zadania, to niech robi to sumiennie albo przekaże pałeczkę innej osobie, która z radością tu sobie porządzi.
A z tego co pamiętam, to jeszcze za moich forumowych czasów był odwieczny problem z wyegzekwowaniem od administratorów czegokolwiek.
Mam nadzieję, że to się zmieni i że wszystkim będzie się dobrze korzystało z forum, które jak widzę, ciągle jest kopalnią informacji dla wielu osób.
Pozdrawiam serdecznie i kto "ZA" niech się podpisze)
Buziaki dla wszystkich :* -
Re: Zmiany na forum, propozycje
balbina > 27-02-2012, 12:42
ooo! Ja oczywiście się podpisuję!
Bardzo dobrze, że założyłaś taki wątek!
Pisałam już do wszystkich "VIP'ów", nawet do " phpBB", bo przecież nasze forum jest "Powered by phpBB".
Niestety tam nie mogą nam pomóc...
Jeśli ucichnie tutaj to będzie trzeba co jakiś czas odświeżać ten wątek, bo gdy łaskawie zjawi się admin musi to zobaczyć!
Jeszcze raz dzięki za pomoc!) -
angelaa > 27-02-2012, 16:57
Wątpie że się pojawi, a w sumie nie widzę żadnego rozwiązania.. nie można założyć drugiego forum i tam kontynuować, bo to forum to skarbnica wiedzy dla wszystkich aupairek.. na tym zaczyna się robić taki bałagan, że za pół roku nie będzie można odnaleźć żadnego wątku, bo wszystko będzie porozrzucane.. trzeba znaleźć jakiś konsensus, ale nie liczmy na pomoc admina -
martamaua > 27-02-2012, 17:04
Nie będziemy na niego liczyć, jego trzeba zmusić. -
angelaa > 27-02-2012, 18:28
a masz jakiś kontakt z nim? ja próbowałam szukać, ale nie ma niestety żadnej informacji na forum -
Katasza > 27-02-2012, 19:34
Admin powinien się pojawić chociażby po to żeby wyznaczyć moderatorów. Skoro on nie ma czasu na ogarnianie forum to niech wyznaczy ku temu osobę/osoby które spędzają tutaj dość czasu i są obeznane w temacie oraz będą mogły przejąć częśc z jego kompetencji
Bardzo lubię te forum chociaż znam je dość krótko ale jest skarbnicą wiedzy jak napisała jedna z dziewczyn i szkoda,żeby taki skarb ginął wśród spamu i innych rzeczy. -
Saiisuke > 27-02-2012, 20:06
To już chyba druga akcja poszukiwania admina od kiedy jestem na forum. Na sukces nie ma co liczyć :] Trochę to dziwne, że nikt, nawet "stare" użytkowniczki nie mają kontaktu to żadnego admina czy moda. A syf tu już panuje straszny! -
martamaua > 27-02-2012, 20:43
Kontakt jest, bo na liście użytkowników ich znajdziesz. Możesz wysłać PW bądź mail ale nic to nie da bo się odpowiedzi nie doczekasz...Druga akcja? Dziewczyno dwutysięczna -
Saiisuke > 27-02-2012, 21:07
Druga większa, którą kojarzę -
martamaua > 27-02-2012, 23:58
Oj to żartem było.Po prostu to zawsze był problem i prędzej czy później pojawiło się pytanie "gdzie do cholery jest admin?". ) Może przechwyćmy to forum,mamy tu jakiegoś hakera? xD