• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

Emm > 17-03-2005, 0:22

zakladam nowy temat.W tym roku koncze studia magisterskie ( w czerwcu obrona), wyjazd jako aupair planuje na wrzesien.Wiem, ze nie jestem jedyna absolwentka, u ktorej w zyciu nastapi w tym roku operska rewolucja.Tak wiec zakladam ten temat, zebysmy sie wzajemnie mobilizowaly, pisaly jak ida postepy z papierami agencyjnymi, albumami, zdjeciami i calym tym majdanem, a takze jak idzie pisanie nieszczesnych prac magisterskich, bo jesli tego nie zrobimy, to po prostu nie wyjedziemy

Ja moze napisze, ze pracy magisterskiej mam raptem jeden rozdzial, ale w ten weekend ostro zasiadam do roboty.

Natomiast jesli chodzi o wyjazd, to zdalam juz prawo jazdy (nawet odebralam, ale nie moglam zachlac ze wzgledu na antybiotyk).Teraz jestem na etapie robienia zdjec z dziecmi i za jakies dwa dni chyba napisze list do host family.

Sunny, Oliwka, India i wszystkie tegoroczne absolwentki rocznik 2005-do dziela!

Oczywiscie wszyscy pozostali tez sa mile widziani
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

Mlody > 17-03-2005, 0:38

Swietny temat :-)

Ja coprawda juz nie absolwent ale powspominac milo :-) - prace razem z prezentacja robilemprzez tydzien !!!! a badnia ktore przedstawilem zajely mi ... 4 tygodnie :-)Miedzy innymi dzieki temu nasza Pani Minister nie jest juz Pania Minister ;-) a moj promotor do dzis sie dziwi jak ja to obronilem skoro pojechalem niemal po calej komisji i po calym systemie edukacji w PL :-)

Fragment moich badan z pracy dostepny na :

http://www.ibo.edu.pl/raporty/ocena_reformy.html plik spakowany to moje - te badziewie na stronie to zmiany na potrzeby instytutu.

Wspolautor badan to wysmienity reformator polskiej edukacji - moze to przez Jego nazwisko obronilem ;-)

Powodzenia na obronie :-)

mlody

Pati > 17-03-2005, 0:46

oj Mlody....zadziwiasz mnie coraz bardziej z dnia na dzien :wink:

Mlody > 17-03-2005, 0:48

Ty mi nie pochlebiaj tylko pisz jak to bylo u Ciebie?! ;-)

Kalarepka > 17-03-2005, 0:50

Oj Emm rok temu mialam dokladnie to samo, jeden rozdzial i mocne postanowienie pisania!

Dasz rade 8)

Pati > 17-03-2005, 0:50

ale zbocze z tematu :lol: ja juz stary absolwent jestem

Emm > 17-03-2005, 0:54

Pati, ale bym dala, zeby moc tak powiedziec o sobie

No , ale trudno, w lipcu bede mogla siedziec i mowic wszystkim"ooo, a ja to jak sie bronilam...kiedy to bylo...", hehe.teraz tak z prawem jazdy pitole, a zdalam raptem niecale 3 tyg temu.A wydaje sie jakby wieki minely!

Mlody > 17-03-2005, 0:55

Pati zobacz na date mojego raportu!!! - Kto jest starszym absolwentem ;-) ???

Kalarepka wiecej szczegulow na temat samej obrony prosze :-)

Kalarepka > 17-03-2005, 0:58

Na temat obrony?

Nooo to weszlam do sali tam byla komisja z trzech ludzi zlozona... :lol:

Opowiadac dalej? :lol:

Mlody > 17-03-2005, 1:01

no niezle "poruszyla mnie Twoja historia" ;-) ale pisz dalej. Napewno bylo cos smiesznego, tragicznego, cos co wspominasz jakos...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia