-
-
Lipiec- USA
natgreen > 16-02-2012, 19:48
Hej!
Takiego tematu raczej nie mawszyscy ten miesiąc jakoś ominęli a ja właśnie lece 30.lipca!
I pytanie proste-czy ktos może w tym terminie będzie jechał? Albo nie wie? Albo zamierza?
Pozdrawiam -
Re: Lipiec- USA
agniesia > 16-02-2012, 20:55
9.07 wpisałam jako wstępną datę wyjazdu
a własnie siedziałam i na temacie maj/czerwiec i sierpien/wrzesien, wiec dobrze ze założyłaś nowy to będzie już konkretnie wiadomo kto w jednym samolocie wylądować może
i jadę z Gawoa ty ? -
balbina > 16-02-2012, 21:29
ja wcale nie jestem zadowolona z nowego wątkumyślę, że nawet powinien być wątek " maj-sierpień wyjazdy" - takie kilku miesięczne
ale skoro już założyłaś to się przyłączę!
Ja tak samo jak Agniesia - wpiszę datę 9 lipiec, ale nie wiem sama... Zastanawiam się też nad 30 lipcem, bo to będzie po konercie mojego zespołu <3 i nie wiem co mam robić, bo oni też będą grali w USA, ale nie wiadomo jak to wyjdzie ;/ Postram się ugadać z rodziną, że albo przylatuję 30 lipca albo chciałabym pojsc na koncert w USA, jak się nie uda to trudno :C -
natgreen > 17-02-2012, 0:35
no prosze to dalej 30lipiec i jedziemy razem! będzie miło przynajmniej
a ja CC -
balbina > 17-02-2012, 2:00
A nie, stwierdziłam, że jeśli jakaś rodzinka chciałaby kogoś od lipca ot może dałoby rade na lipiec przełożyć a może dałoby radę tam na koncert pójśc, no jeśli super rodzina to uż bym zrezygnowała z koncertu ;d Wydaj mi się, że do kwietnia znajdzie się więcej osób na lipiec, więc bez obawy ;P
my jesteśmy w gawoA trochę nie ogarniam, czy CC współpracuje z jakimiś konkretnymi liniami lotniczymi - czy mogłbyśmy lecieć razem ;x wiesz i tak w szkole byśmy były innej niż Ty ;x -
natgreen > 17-02-2012, 2:06
a no taka nie wiem w sumie jeszcze jakimi liniami będę lecieć
hmmm no coż ale i tak miło by było.
No mam nadzieję, że ktoś sie znajdzie -
balbina > 17-02-2012, 2:29
Trzeba by było się dowiedzieć, bo w gawo ma się bardziej wolną rękę bo z CC mozna leciec z Warszawy lub Berlina ;/ więc jakbym leciała z Wrocławia to MOŻE byśmy się spotkały gdzieś na przesiadce
a Ty jakby co nie możesz przesunąć terminu ;>
aaa 30 lipiec to prawie sierpień -
natgreen > 17-02-2012, 9:36
no własnie wydaje mi sie, że jak juz mi zabookują bilet na ta datę to juz nic nie można zrobic
no to juz prawie sierpień faktyczniew sumie u rodziny będę jakos od 3sierpnia, bo na początek to szkolenie -
balbina > 17-02-2012, 13:40
no to musza Ci zabookowac to wtedy juz nie ma sensu zmieniac terminuale przed zabookowaniem mozna się dogadac. a co juz masz rodzine? czemu akurat ta data? -
natgreen > 17-02-2012, 13:52
no no ja juz mam rodzinke i własnie na tą date si eumówiłam ostatnio, że przyjadę. A czemu wtedy akurat? Nie wiemmoze dlatego ze caly lipiec jeszcze chce byc w poznaniu, żeby wszystko pozaliczac i sie obronić