• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

oliwka911gt > 22-02-2005, 0:43

teraz ja pokomentarzykuje :wink: wlasnie sie zastanwialm czy ten mlody na stronce to nasz mlody z forum czy jakis inszy. bo z tego patrzylam w fotkach u nas na forum i na stronce to toroche dwie rozne osoby. no wiec jak to z tym mlodym??

a co do ciuchow, boze ile w stanch ich jest i jaki wybor :!: :!: nie to co u nas, jeden model i w jednym rozmiarze. wiecznie wszytko ni w 5 ni w 9. spodnie to tylko jednego rozmiaru na dlugosc, pollowe kolekcji nie sprowadzaja i jeszcze te gupie baby w sklepach twierdza ze takich rozmiarow i ciuchow to wogule nieprodukuja. raaanysiuuu ... przecie jak ja tam bede to chyba caly czas bede w sklepach z ciuchami siedziec :lol: i bede ssobie musiala kupic potem extra walizke 8) na granicy albo przy sklepach powinien byc transparent zakaz wstepu dla oliwki :lol: :lol: :lol:
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

wredna_femina > 22-02-2005, 0:54

...

martamaua > 22-02-2005, 1:01

o kurcze wiesz,ze chyba nie widzialam go 8O bede musiala poszukac jeszcze raz.no i wszedzie musze zostawic slad po sobie oczywiscie

VS to sklepik z ciuszkami.a co do wyboru to ja nie narzekam bo tu zawsze wiekszy niz u nas ale w amercyce to w ogoleeeee.

no i co do koszmaru sie zgadzam.ja tez bladzilam i tylko narzekalam,ze nic nie ma,a no i komentarze slyszalam podobne.no i co do roznorodnosci stylow-zadnej laski tak samo ubranej nie zobaczysz!!fakt jest jeden trend-teraz u mnie nosza sie jak dzokejki,spodenki w buciki i jazda.ale tez rozne modele tych butow fasony ciuchow itd.a nie jak u mnie w szczecinie idziesz na balety np.to kilka lasek w tym samym zobaczysz-porazka.i nawet nie mysle jak sie spowrotem zabiore,po 2 miechach wiem,ze walizka bedzie za mala a co dopiero po roku czy dwoch.a shoppinguje co 2 tyg wole nie myslec hehe

oliwka911gt > 22-02-2005, 1:04

wez odbij, zakupy w PL to czysta porazka. wszytkie rozmiary ktore ja chce to sa wymarzone. a jokosc tych ciuchow jest okropna. drogie jak cholera. bedac za wielka woda boje sie ze wszytkie dolce pojda wlasnie na ciuchy i kosmetyki. no obieclalam sobie ze jeszcze laptop :wink:

Emm > 22-02-2005, 1:09

lo jezusie najslodszy!!!Victoria's secrets jest genialny!!!Jakie majtasy i staniki i gorsety!Jak weszlam to oczy mi normalnie z orbit wychodzily!!!Mam stamtad 3 pary galotow, lazilam w nich non stop az sie porwaly .Ale za pol roku kupie sobie nowe!

A ja tam kocham najbardziej na swiecie forever 21 i juz sie nie moge doczekac jak wpadne!!!!!Nieprawdaz Sunny?

martamaua > 22-02-2005, 1:30

hahah oliwka ja tez sobie duzo obiecalam i nie jestem pewna czy cos z tego wyjdzie

Emm no bielizne maja przesadzona taaaaam :!: dla samych gaci z VS bym do ameryki pojechala niestety na necie moge sobie tylk opoogladac a o forever21 nie mam pojecia,jakies cudne?

oliwka911gt > 22-02-2005, 1:47

musi wyjsc. jeszcze jak do tego dolicze moje zdolnosci w oszczedzaniu, to bedzie git. bozyszcze przez to ze w kra mieszkam juz piaty rok to niedlugo do grona centusiow mnie dolacza, a ze plynie we mnie krew poznanska to juz chyba prezesostwo obejme :lol:

martamaua > 22-02-2005, 1:57

a no widziiiiiiisz!!!!ja takowych chyba nie posiadam

cioska > 22-02-2005, 2:18

oliwka: sklepy to sa czadowe ja w polsce nienawidzilam chodzic i kupowac ubran a tu jak maniaczka to robie;p wiec sama tez nie wiem jak przewioze je do domu!

no i w ogole komentowac do jasne ciasnej :lol: co nie monka?

MONIKA > 22-02-2005, 4:17

Komentowac na naszych stronkach, nie tu, nie cioska?

A w moim standatrowym mallu tellosa maja Aga, Ty lubisz

Ja tam wole tutejszy H&M, a w PL nie znosilam tej marki
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia