• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Andaluzja!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Spotkania

• Andaluzja!

• Andaluzja!
  • Andaluzja!

paulina_x_x > 24-01-2012, 17:42

Hej! Szukam kogoś do towarzystwa, najlepiej z okolic Malagi
  • Re: Andaluzja!

maraszrum > 25-01-2012, 23:03

Malaga tiki taki i kasztanki

CHYBA możesz mieć problem, bo jakoś mi się nie rzuciło w oczy, by ktoś był tam ,ale może się mylę...

Jak długo jesteś ?

paulina_x_x > 26-01-2012, 0:30

Jade dopiero pod koniec lutego Teoretycznie mam być tam rok ale kto wie co będzie... :p

Osz, no szkoda... No coż, będę cierpliwie czekać aż może ktoś się znajdzie. Najwyżej będę skazana na towarzystwo samych gorących Hiszpanów ^^

maraszrum > 26-01-2012, 18:17

[quote name="paulina_x_x"] Najwyżej będę skazana na towarzystwo samych gorących Hiszpanów ^^ [/quote]

jaka szkoda.. na pewno jest Ci z tym źle Pozazdrościć;p ale wolę Włochów ^^

paulina_x_x > 31-01-2012, 18:13

haha, siedze całe dnie w kącie i płacze No Włosi też niczego sobie. Co kto lubi ^^

beeata > 12-02-2012, 12:27

hola paulina! zostawilam Ci wiadomosc takze w innym temacie. Dzisiaj mija tydzien od kiedy jestem w sewilli..jest calkiem niezle , w zasadzie nie powinnam w ogole narzekac, bo rodzinka stara sie mi pomoc we wszystkim.Tyle ze to poczatki i nikogo nie znam wiec momentami lapie lekkie dolki. Mam pod opieka dwojke dzieci, nadzoruje mnie tylko ojciec bo ich mama zmarla ponad rok temu. JEsli bedziesz w Maladze to nie bedzie problemu zeby w weekend sie spotkac , co Ty na to?

paulina_x_x > 27-02-2012, 0:08

Hej! Jasne, bardzo chętnie! Ja jestem dopiero parę dni więc muszę się jeszcze trochę ogarnąć. ^^ jak tylko się trochę oswoję to dam znać i umówimy się na ploty ^^ Też jestem bardzo zadowolona, rodzina sympatyczna i bardzo cierpliwa. Co do dołków - chyba każdy miewa lepsze i gorsze momenty. Besos!

justyna2511 > 13-03-2013, 19:14

Hej! Czy jeszcze któraś z Was przebywa w Andaluzji?? Ja przyjechałam dopiero w zeszlym tygodniu i jestem w Sewilli ale chetnie poznam tez z okolic au pairki

Anjaa > 13-03-2013, 19:21

https://www.facebook.com/groups/207551262642494/ polecam grupę

Agata3443 > 05-04-2013, 7:13

Justyna,

19.04 będę w Sevilli!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna