• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Essex

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Spotkania

• Essex

• Essex
  • Essex

chock > 14-01-2012, 17:23

cześć jest ktoś w essex, w okolicach grays, albo londynu? chętnie sie spotkam ; )
  • Re: Essex

chock > 27-01-2012, 15:48

może jednak ktoś jest? chętnie sie spotkam, bardzo chętnie bo nudno strasznie w weekendy... mieszkam w grays, bez problemu moge sie spotkac w lonydnie, albo gdzies w essex.

hanita > 27-01-2012, 18:49

ja co prawda mieszkam po drugiej stronie Londynu, w Surrey, ale w Londku zawsze się można spotkać w jakiś weekend. jakby co to mój mejl to <a href="mailto:hanita86@gmail.com">hanita86@gmail.com</a>

Poza tym spróbuj przez fejsa albo au pair circle wyszukać au pairki z okolicy, na pewno jest tam ich pełno

chock > 28-01-2012, 15:21

o dziękuję Ci za wskazówki, nawet nie mialam pojęcia o takim czymś jak au pair circle -.-. No i oczywiście zaraz napiszę maila (za którego dziękuję ) i się przedstawię bardziej

Kami > 04-10-2012, 17:09

Hej jest ktos moze w okolicach Saffron Walden, Chelmsford lub Braintree? Ciezko tu spotkac Au Pair z Polski, oczywiscie sa Au Pair z Hiszpani, Weguer, Czech i duzo z Niemiec (ktore w zasadzie trzymaja sie razem) wiec jak ktos jest w okolicy to dajcie znac Czasami jest ochota wyjsc na kawuche i pogadac czy zwiedzac

sylwiaQ > 05-11-2012, 3:24

Ja mieszkam niedaleko Essex - Barking & Dagenham..

Kierlajn > 15-09-2013, 18:14

I ja, i ja przybyłam wczoraj, Barkingside, (londyn)... a w Saffron Walden byłam niegdyś summer au pair I jestem chętna na jakieś spotkanie.

iwona1991 > 18-09-2013, 17:10

Ja mieszkam w Purfleet

Stacja obok grays

Pozdrawiam
  • Starszy wątek Nowszy wątek