• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Rodzinka z Katalonii

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Rodzinka z Katalonii

• Rodzinka z Katalonii
  • Rodzinka z Katalonii

kanonierzy26 > 21-11-2011, 11:47

Witam wszystkich,

W tym roku byłam 3 miesiące u rodzinki w Katalonii, jak wyjeżdżałam, to powiedzieli mi, że jak znam kogoś, kto chciałby do nich przyjechać, to mam im dać znać. Dlatego piszę tutaj. Może ktoś będzie chciał. Rodzinka jest 3 osobowa. Rodzice i prawie 4 letnia dziewczynka, szukają kogoś z dobrą znajomością języka angielskiego, najlepiej tylko angielskiego, tzn jak znacie jeszcze hiszpański, to lepiej się z tym nie obchodzić. Oni potrzebują głównie kogoś na weekendy. W tygodniu, można by było spokojnie chodzić do szkoły. Płacą 60 euro tygodniowo.

Generalnie rodzinka bardzo fajna
  • Re: Rodzinka z Katalonii

mhm1115 > 23-11-2011, 18:50

A w jakim terminie?

kanonierzy26 > 26-11-2011, 21:54

oni powiedzieli, że jak znajdę kogoś, to mam dać do nich maila, i to ma być mniej więcej teraz do czerwca

IgaTaciak > 29-11-2011, 3:53

Witam!

Jestem obecnie w Gavie u argentyńskiej rodziny. Kończę z nimi współpracę w przyszłym tygodniu i szukam nowej rodziny goszczącej. Czy mogłabyś napisać z jakiego miasta jest Twoja rodzina. Interesują mnie jedynie rodzinki mieszkające w lub bardzo blisko Barcelony.

Mam 24 lata, 4 letnie doświadczenie z dziećmi. Obecna rodzina może wystawić referencje. Mówię płynnie po angielsku. Trochę po hiszpańsku ale nie muszą o tym wiedzieć

Mam nadzieję, że może uda nam się nawiązać współpracę z Twoją rodzinką Dlatego proszę, napisz skąd są?

Pozdrawiam Iga
  • Starszy wątek Nowszy wątek