• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair Londyn 2012

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Au Pair Londyn 2012

• Au Pair Londyn 2012
  • Au Pair Londyn 2012

magnolja > 20-11-2011, 0:57

Witam

Zamierzam zostac au pair w Londynie poprzez biuro Happyaupair .

Mysle ze jescze zima lub koncem zimy.

Czy ktoras z dziewczyn ma podobne plany / Oraz mam pytanko czy sa jakies dziewczyny tutaj na forum ktore sa au pair w Londynmie? jesli tak piszcie tutaj z jakiej dzielnicy i jak wam sie pracuje i ogolnie ) Pozdro dziewczynki :*
  • Re: Au Pair Londyn 2012

sylwiaQ > 20-11-2011, 16:29

Polecam poczytać to forum dokładnie, bo chyba większa część au pair tutaj jest w Londynie...

Swoją drogą kolejny zbędny temat...

Ja jestem w Londynie - Barking.

fallingdown > 22-11-2011, 1:24

jak chcesz wyjechać na zimę lub z jej końcem, to lepiej składaj papiery już teraz, jak najszybciej. wbrew pozorom znalezienie rodziny nie jest sprawą łatwą i szybką.

wiolka.gosz > 03-01-2012, 1:11

Według mnie szkoda kasy na opłacanie biura. Wystarczy dobrze poszukać, porozmawiać z rodzinką przez skype , powysyłać sobie kopie dokumentów i teoretycznie można już wylecieć!

Sama byłam AuPair w Hiszpani u rodzinki, którą znalazłam na 'aupair world' i nie żałuję!

Wyleciałam sama, zaoszczędziłam pieniążki bo nie płaciłam za pośrednictwo w dodatku zanim biuro znajdzie Ci rodzinkę i załatwisz wszystkie formalnośc może minąć sporo czasu..

15 stycznia wylatuję do Londynu, kolejny raz jako aupair, w dodatku do polskiej rodzinki.

Życzę powodzenia dziewczyny!

d.mag > 04-01-2012, 22:27

[quote name="wiolka.gosz"]Według mnie szkoda kasy na opłacanie biura. Wystarczy dobrze poszukać, porozmawiać z rodzinką przez skype , powysyłać sobie kopie dokumentów i teoretycznie można już wylecieć!

Sama byłam AuPair w Hiszpani u rodzinki, którą znalazłam na 'aupair world' i nie żałuję!

Wyleciałam sama, zaoszczędziłam pieniążki bo nie płaciłam za pośrednictwo w dodatku zanim biuro znajdzie Ci rodzinkę i załatwisz wszystkie formalnośc może minąć sporo czasu..

15 stycznia wylatuję do Londynu, kolejny raz jako aupair, w dodatku do polskiej rodzinki.

Życzę powodzenia dziewczyny![/quote]

daj znać jak już przylecisz!

wiolka.gosz > 04-01-2012, 23:59

Oczywiście

Astrid > 05-01-2012, 0:43

Rówież zamierzam wyjechać z tego biura i też do Londynu. Daj znać jak Ci się podoba!

sylwiaQ > 13-01-2012, 1:25

Zapominacie że czasami przylot do rodziny jest za free, jeśli znajdzie się samemu rodzinkę,

która zgodzi się opłacić przelot, a z tego co widziałam na różnych stronach, wiele rodzin się na to zgadza...

Plumeczka > 13-01-2012, 16:21

Osobiscie tez jestem za tym aby szukać rodzinki na własna rękę , w interencie jest bardzo dużo ogłoszeń., do końca nie jestem przekonana do biur, z własnego doświadczenia wiem ze w wiekszosci przypadków po uniszczeniu całej kwoty za wyjazd, biuro nie interesuje sie aupair i jej problemami ,a tu naprawde wszystko sie moze zdarzyć.

A jest bardzo dużo rodzin które chętnie zapłacą za lot, pozatym ceny biletów nie są aż takie drogie sama ostanio leciałam z PL do LND za 100 zł z bagażami, a teraz nawet widziałam loty za 40 zł wiec tragedi nie ma !

Kazdej przyszłej aupiar w UK życze powodzenia!

AniaaaB > 20-01-2012, 21:26

Popieram wypowiedzi poprzedniczek Ja wyjechalam z pomoca agencji Koncepcja i zaluje bo moje kolezanki wyjechaly na wlasna reke i trafily lepiej niz ja Noo ale trudno... posiedze u tej rodziny do wrzesnia a potem bede sie starala wynajac mieszkanko i szukac czegos na wlasna reke w Londynie Zoobaczymy jak to sie potoczy Jakby ktoras wiedziala cos o rodzince poszukujacej au pair z koncem wrzesnia i mieszkajacej na wlasna reke blagam o jakis kontakt Wiem ze jeszcze duuzo czasu, ale moze akurat ktoras z Was planuje powrot do kraju Pozdrawiam :*
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia