• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wykształcenie !

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• wykształcenie !

• wykształcenie !
  • wykształcenie !

Lexoe > 31-10-2011, 5:12

Nigdzie nie znalazłam takiego tematu.

Chciałabym zostać Au Pair i wyjechać do Anglii, jednak nie mam wykształcenia średniego, ponieważ zrzuciłam technikum bo musiałam zacząć pracować.

Czy potrzebuję wykształcenia średniego żeby zostać Au pair? w każdej agencji będę o to pytana ?

z góry dziękuję za odpowiedź.
  • Re: wykształcenie !

sylwiaQ > 31-10-2011, 9:51

Ja też nie mam, a pojechałam bez agencji i nikt na to nie patrzył..

ale z tego co wiem z agencji możesz jechać bez średniego do krajów europejskich

Lexoe > 31-10-2011, 20:58

wielkie dzięki za odp.

Piotr > 02-11-2011, 17:36

Przez agencje potrzebujesz średnie sama szukając rodzinę nie.Chyba że rodzina chce skan.Wykształcenie w dzisiejszych czasach jest raczej niezbędne,nawet dodatkowa praca w weekendy w UK w barze czy gdzieś chcą CV.

Wykształcenie nie piwo nie musi być pełne .Au-pair możesz być z pewnością sama znajdziesz rodzinę.Ja sam znalazłem ale chcieli skan od lekarza o niekaralności,świadectwa ukończenia szkoły,referencje w języku angielskim.Tak jak w programie,ale są ok dużo z nimi podróżuję,nie mam konfliktów.

PS. na agencje po UE szkoda czasu i pieniędzy,można znaleźć fajną rodzinę samemu.

aleksandra11 > 02-11-2011, 19:01

Ja wyjeżdżałam z biurem Koncepcja w trakcie nauki w liceum więc nie miałam jeszcze wykształcenia średniego.Dodam tylko, że to był wyjazd do Niemiec jako summer au pair

sylwiaQ > 02-11-2011, 21:15

Na wakacje można być bez wykształcenia, bo to wyjazd wakacyjny,

ja chciałam na rok i też nie było by problemu, ale znalazłam sama,

mniej problemów i załatwień..
  • Starszy wątek Nowszy wątek