• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Rematch!! zmiana rodziny

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Rematch!! zmiana rodziny

dolores > 12-10-2011, 21:41

hej!

dziewczyny-jesliz decyduje sie na zmiane rodziny, jakie ejst prawodpodobienstwo,ze znajda mi nowa? nie chce wracac do PL,nawet za bilet kupiony przez nich, ale nie potrafie wytrzymac z ta rodzinka;( mial ktos juz takie przygody?
  • Re: Rematch!! zmiana rodziny

barmana05 > 12-10-2011, 21:43

a w jakim jestes kraju?

dolores > 12-10-2011, 21:48

w USA. a dokladniej w Chicago

barmana05 > 12-10-2011, 22:19

i juz ci bielt kupili? a z jakiej agencji jestes? ogonie jest szansa ze ci nie znajda rodziny, ale jest szansa ze ci ją znajdą, ale różnie bywa, jest wiele historii dziewczyn ktorym rematch nie wyszedł i zostaly tam jakos na wlasna reke, wystraczy poszukac

dolores > 12-10-2011, 22:57

ja jestem z Cultural care- tutaj mamy 2 tyg na rematch i tym zajmuje sie biuro. jesli w tym czasie nie znajda mi rodziny, na koszt biura wracam do PL i zawracam jest mi jeszcze jakis depozyt-nie wiem jaki;/ i chcialam sie spytac dziewczyn, ktore tez sa z tego programu jakie sa szanse na znalezienie rodziny?czy to jest dobry czas/okres?

barmana05 > 12-10-2011, 23:00

ja ci powiem jeszcze tak, jak rozmawialam z pewna rodzina z nj to mowili mi kiedys ze mieli opiekunke z californi ktora sie nie skumala z rodzina i oni ja znaleźli na jakies stronce enany, i byla tam u nich ponad rok, potem miala wize studencka itp itd wiec moze zabezpiecz sie w taki sposob, a co do rematchu w kazdej agencji polega na tym samym, a co do okresu to chyba nie ma znaczenia bo moze akurat innej au pair z cc tez sie nie powiodlo itp nigdy nie wiaodmo

julita883 > 14-10-2011, 5:33

Według mnie zależy od tego jaki jest pwód rematchu. Jeżelu podasz za wiele pracy lub rodzina powie nie umiesz jeździć autem...masz dużo prawdopodobieństwo że wrócisz do PL

Najlpeiej powiedz ogólnie że nie jest do dobry match i za dużo jest niejasności między wami. Sama wiem o tym z doświadczenia...:/

nikkoa24 > 14-10-2011, 7:04

hej

Victoria's Secret > 14-10-2011, 13:21

Pierwszy raz slysze zeby w przypadku rematchu agencja placila za bilet do Polski!!! Depozytu ci i tak nie oddadza bo oddaja go tylko jak sie ukonczy program.

cyrllik > 22-05-2012, 12:54

Ja bede sie starala o remach, naklamalam mojej rodzince ze chce byc blirzej chlopaka a prawda jest taka ze mam dosc sprzatania po ich balaganiarstwie. Zadzwonilam do proworku a tam mi powiedzieli ze to agencja na miejscu bedzie to zalatwiac. Troche mnie to niepokoi bowiem im nic nie placilam tylko proworkowi wiec pewnie beda problemy... napisze po wszystkim jak to przebieglo
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna