-
-
Chicago! aupairki z Chicago !
dolores > 03-10-2011, 4:47
hi!
ja jestem w Chicago! strasznie mi sie nudzi - jestem tutaj narazie tydzien.Na sama mysl wekendu i braku planow coraz czesciej mysle o rezygnacji i powrocie do domu..Odezwijcie sie jesli szukacie towarzystwa -
Re: Chicago! aupairki z Chicago !
dolores > 03-10-2011, 5:01
Hej!
Mieszkam w Chicago troche wiecej niz tydzien, ale wizja wekendow spedzonych w pokoju przed tv czy kompem zaczyna mnie przerazac! Fajnie byloby sie gdzies ruszac, cos robic, zyc normalnie, zeby ta tesknota za naszymi bliskimi z czasem stopniala do minimum. Zatem aupairki z Chicago-piszcie, odzywajcie sie! Jakas impreza w wekend? Zakupy? Wypad na pyszne ciacho, czy zwykly spacer? Ja jestem na tak! A Ty? -
dolores > 03-10-2011, 5:22
Hej!
Mieszkam w Chicago troche wiecej niz tydzien, ale wizja wekendow spedzonych w pokoju przed tv czy kompem zaczyna mnie przerazac! Fajnie byloby sie gdzies ruszac, cos robic, zyc normalnie, zeby ta tesknota za naszymi bliskimi z czasem stopniala do minimum. Zatem aupairki z Chicago-piszcie, odzywajcie sie! Jakas impreza w wekend? Zakupy? Wypad na pyszne ciacho, czy zwykly spacer? Ja jestem na tak! A Ty?
doloresPoczątkujący Posty: 2Dołączenie: 03 Paź 2011, 03:36 -
edzia89 > 05-10-2011, 21:40
A może zarejestruj się na au pair circle? http://aupaircicle.com/
Tam jest dużo au pair z różnych krajów! Do mnie się już teraz odezwało pełno ludzi którzy będą mieszkać w mojej okolicyNa pewno znajdziesz jakiś znajomych -
Justi > 24-10-2011, 22:17
hej, nadal w Chicago? ja mieszkam wilmette 25 min na północ od downtown!!! -
usaok > 26-05-2012, 1:27
Odświeżam wątek! Jakieś dziewczyny w oklicach Chicago?oprócz Oli i Magdy? -
piechosia > 30-10-2012, 22:03
Zaczynam AuPairowanie od 3 grudnia w Chicago. Chętnie spotkam się z innymi Au Pair -
usaok > 06-11-2012, 19:31
Gdzie dokladnie bedziesz? -
usaok > 06-11-2012, 19:31
Gdzie dokladnie bedziesz? -
Magda89 > 06-11-2012, 19:42
piechosia a z jakiej agencji jedziesz i z jakiego miasta wylatujesz do USA? Ja również lecę 3 grudnia