• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

London SW party!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• London SW party!

• London SW party!
  • London SW party!

laura.klonowska > 26-09-2011, 15:45

hej dziewczyny, szukam chetnych au pair gdzies w okolicach victori albo wlasciwie bez znaczenia bo zawsze mozna sie gdzies spotkac w centrum. jestem tu nowa i chetnie poszlabym na jakas kawe czy impreze wieczorem !! ktos chetny? <a href="mailto:laura.klonowska@gmail.com">laura.klonowska@gmail.com</a>
  • Re: London SW party!

duskaklb > 28-09-2011, 18:08

Hej ja nie mieszkam w Lonydnie ale 40 minut od niego, jeżeli miałabyś ochotę się spotkać na weekend to napisz <a href="mailto:k_kupijaj@wp.pl">k_kupijaj@wp.pl</a>. Pozdrawiam Kasia

monimoni > 28-09-2011, 20:05

Hey w ten piatek mam lot i tez bede au pair w londynie, blisko fulham broadway i niedaleko victorii i ogolnie dosc blisko centrum Jezeli ktoras z was tez bedzie w londynie to dajcie znac, zawsze fajnie jest sie spotkac albo wyjsc gdzies razem podaje maila: <a href="mailto:monika_prz@hotmail.com">monika_prz@hotmail.com</a>

lilyt > 30-10-2011, 18:06

witajcie dziewczyny wczoraj dopiero co przyleciałam do Londynu. nie znam tu nikogo, ale chce to szybko zmienic gdyby ktoras miala czas wyskoczyc na kawe, pogaduchy, imprezę byłoby bosko

Moj mail to: <a href="mailto:lilyt813@gmail.com">lilyt813@gmail.com</a>

Ash > 30-10-2011, 20:52

gdzie dokładnie?

fallingdown > 31-10-2011, 23:31

Hej!

Jestem w Barnes, SW 13 chętnie wybiorę się z którąś z was, drogie panie, w tym tygodniu na jakąś imprezę lub na kawę, chciałabym poznać ludzi. Spotkanie obojętnie gdzie, zawsze można dojechać

Pozdrawiam
  • Starszy wątek Nowszy wątek