-
-
London SW party!
laura.klonowska > 26-09-2011, 15:45
hej dziewczyny, szukam chetnych au pair gdzies w okolicach victori albo wlasciwie bez znaczenia bo zawsze mozna sie gdzies spotkac w centrum. jestem tu nowa i chetnie poszlabym na jakas kawe czy impreze wieczorem !! ktos chetny? <a href="mailto:laura.klonowska@gmail.com">laura.klonowska@gmail.com</a> -
Re: London SW party!
duskaklb > 28-09-2011, 18:08
Hejja nie mieszkam w Lonydnie ale 40 minut od niego, jeżeli miałabyś ochotę się spotkać na weekend to napisz <a href="mailto:k_kupijaj@wp.pl">k_kupijaj@wp.pl</a>. Pozdrawiam Kasia -
monimoni > 28-09-2011, 20:05
Heyw ten piatek mam lot i tez bede au pair w londynie, blisko fulham broadway i niedaleko victorii i ogolnie dosc blisko centrum Jezeli ktoras z was tez bedzie w londynie to dajcie znac, zawsze fajnie jest sie spotkac albo wyjsc gdzies razem podaje maila: <a href="mailto:monika_prz@hotmail.com">monika_prz@hotmail.com</a> -
lilyt > 30-10-2011, 18:06
witajcie dziewczynywczoraj dopiero co przyleciałam do Londynu. nie znam tu nikogo, ale chce to szybko zmienic gdyby ktoras miala czas wyskoczyc na kawe, pogaduchy, imprezę byłoby bosko
Moj mail to: <a href="mailto:lilyt813@gmail.com">lilyt813@gmail.com</a> -
Ash > 30-10-2011, 20:52
gdzie dokładnie? -
fallingdown > 31-10-2011, 23:31
Hej!
Jestem w Barnes, SW 13 chętnie wybiorę się z którąś z was, drogie panie, w tym tygodniu na jakąś imprezę lub na kawę, chciałabym poznać ludzi. Spotkanie obojętnie gdzie, zawsze można dojechać
Pozdrawiam