• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

jaki laptop kupic w Uk?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• jaki laptop kupic w Uk?

LINKA1 > 17-09-2011, 11:44

hej troche postow dzis zalozylam ale korzystam poki mam do dyspozycji komputer domowy :? no wiec tak ..zamierzam kupic sobie laptop za jakies tydzien moze dwa max..i teraz.... wiem ze wy dziewczyny macie swoje ...moze znacie sie na tym i mi polecicie ktory wybrac...jakie miej wiecej parametry itp....bo szczerze mowiac w wyborze jestem glupia i nie mam pojecia ..jestem w UK pod Londynem, i tu zamierzam kupic ..wiec jakby mi ktos moze powiedzila jakie tu marki lepsze...ach a i kasy nie mam duzo wiec to napewno nie bedzi ejakis z gornej polki ale wiecie ...zeby mi sie nie zatrzymywaly filmy po klatce ...kamerka zeby byla dobra bo to podstawa w rozmowie z rodzina ...itp
  • Re: jaki laptop kupic w Uk?

sylwiaQ > 17-09-2011, 13:16

Najlepiej patrzeć na to ile ma RAM, no i pojemność dysku,

dodatkowo jaki procesor, niektórzy patrzą jaki system...

ja osobiście też szukam neetbooka, widziałam takie jak mnie interesują ok 200Funtów.

au pair_ala > 17-09-2011, 16:19

Ram, dysk, procesor to chyba tyle W UK polecam http://www.dell.co.uk tzn firma dell jest najlepszą firmą....

Najlepiej jakbyś kupiła sobie dobry laptop ponieważ kilka modeli takich jak hp jest awaryjnych czy inne, które mozesz kupić ok 250 funtów. Sama posiadam della już kilka lat i jestem z niego mega zadowolona

Ash > 17-09-2011, 21:15

moi hości mają della i jest do bani zawiesza się na maxa ;p

ja sama mam toshibe od chyba 4 lat i śmiga do dziś

Ale ja sie na kompach nie znam więc nie kieruj się moją toshibą ;p

LINKA1 > 18-09-2011, 12:24

hmmm.kazdy ma swoja opinie ..wszystko biore do serca dziewczyny ..i analizuje

hellomaurice > 18-09-2011, 13:28

Mam Della od trzech lat (inspiron 1525) i jest słaby, dosłownie tydzień temu sama obmyślałam zakup nowego laptopa i skorzystałam z opinii brata, co się w tym temacie babrze profesjonalnie :wink: - stwierdził, że on w takich zakupach kieruje się jedną zasadą: Samsung i Sony, ewentualnie (i tylko ewentualnie) HP. Ja się zdecydowałam na tego: klik, jeszcze do mnie nie dotarł, więc opinię mogę dać później, ale ma go znajomy i podobno jest świetny. Zależy, czego oczekujesz, ja jestem stworzeniem akomputerowym i laptop jest mi potrzebny tylko do surfowania po internecie, pisania i oglądania filmów, poza tym często go gdzieś zabieram i zależało mi, żeby był lekki, cichy, niezawodny, z dużym ekranem (17") i dyskiem, a ta warcząca, zawieszająca się krowa, którą mam teraz, doprowadza mnie do szaleństwa Moim zdaniem lepiej oszczędzić więcej kasy i kupić coś porządnego, co starczy na dłużej i nie trzeba będzie co chwilę serwisować (vide mój Dell - nie wiem jak z innymi modelami), niekoniecznie "górna półka". Buźka

LINKA1 > 20-09-2011, 13:41

pochodzilam wczoraj troche po sklepach i kurde widzialam takie laptopy w miare od 450 £...kurde nie widzilam zeby bylo cos takiego tanszego i zeby godzine sie nie wlanczal :?
  • Starszy wątek Nowszy wątek