-
-
zwiedzanie wspolne Londynu ???..kto chetny:)
LINKA1 > 17-09-2011, 11:18
Hej wybieram sie w poniedzialek tj 19-09-2011 do "centrum"...moze ktos bedzie chcial sie przylaczyc...tym wiecej nas tym lepiej...! a tak swoja droga to kto wie co najlepeij zwiedzic a na co sobie lepeij odpuscic?...dziekuje za odp -
Re: zwiedzanie wspolne Londynu ???..kto chetny:)
AniaaaB > 17-09-2011, 23:21
Heejja sie wybieram jutro na Londyn nie jestes moze chetna?? jak to powiedzialas..im wiecej tym lepiej -
sylwiaQ > 18-09-2011, 1:20
Ja już część zwiedziłam, a jutro chyba wieczorem nad Tamizę.. -
LINKA1 > 18-09-2011, 12:22
super wieczorem do was napisze co gdzie i kiedy moze kazda ..musze leciec teraz do pracy ale jak cos to jutro sie spotykamy!!!! -
Sake > 19-09-2011, 2:49
SPOTKANIA - miejsce na forum odpowiednie dla tego typu tematów -
tosia_ > 19-09-2011, 3:23
[quote name="Sake"]SPOTKANIA - miejsce na forum odpowiednie dla tego typu tematów[/quote]
Nie ma sie co produkowac wiecej, niektorzy i tak nie zrozumieja. -
Sake > 19-09-2011, 15:22
[quote name="tosia_"]
[quote name="Sake"]SPOTKANIA - miejsce na forum odpowiednie dla tego typu tematów[/quote]
Nie ma sie co produkowac wiecej, niektorzy i tak nie zrozumieja.[/quote]
ciągle mam nadzieję... :roll: -
LINKA1 > 20-09-2011, 13:37
OK macie racje dziewczyny i zgadzam sie z wami ...nie powinnam ich tu zakladac za co przepraszam ...jakbym miala teraz mozliwosc to bym je usunela..ale na moje wytlumaczenie moge powiedziec tyle ze wiem ze takie watki zaklada sie np .w spotkaniach ale zauwazylam i to nie raz ze tam nie ma takiej odp jak tu .. rzadko kto tam zaglada w porownaniu z tym tutaj watkiem...co nie ulega watpliwosci ze powinno byc tam... :oops:
wiec tylko spokojnie bez nerwow..ok dzieki