-
-
Praca dodatkowa
Kasia_92 > 30-07-2011, 20:14
Cześć! Dziewczyny, mam do Was pytanie. Czy któraś z Was będąc Au Pair w Wielkiej Brytanii mogła podjąć dodatkową pracę jako barmanka, kelnerka itp itd. np. w weekendy lub wieczorami? -
Re: Praca dodatkowa
Ash > 30-07-2011, 20:44
Tak to nie problem, musisz tylko dogadać się z hostami, wyrobić national insurance number i to wszystko. -
AniaaaB > 25-09-2011, 16:02
Hejj dziewczyny!!Jestem w Londynie i zastanawiam sie czy od grudnia nie zaczac tutaj czegos dodatkowego szukac na weekend... bo zarabiam tylko 80£ tygodniowo, a pieniadzki sie rozplywaja!! Nie orientujecie sie jakie mam szanse i gdzie powinnam czego szukac na terenie Londynu?? jesli ktoras cos wiem bardzo prosze o pomoc!! -
Dora > 25-09-2011, 21:50
Hej, tez planuje poszukać jakiejś pracy, bo pieniążki bardzo szybko tu uciekają, każde wyjście na miasto sporo kosztuje jak na nasze zarobki. Planuje znalźć sobie coś na weekend, ale może od grudnia (jestem tu dopiero m-c), teraz najlepszym wyjściem jest raczej wieczorny babysitting. Jak na razie udalo mi się znaleźć tylko jeden i było fajnie, znasz może jakieś strony internetowe z takimi ofertami -
AniaaaB > 25-09-2011, 22:17
Ohh..strasznie ciezko cos znalezc tylko na weekend :/ -
Yoanna > 26-09-2011, 1:32
porozgladaj sie po pubach, barach, oni na weekendy potrzebuja wiecej ludzi niz w tygodniu -
123Martyna123 > 19-01-2014, 15:52
Wyjeżdżając do Wielkiej Brytanii z agencją nie musicie uczęszczać do jakiejś szkoły?? wiem że jest tak kiedy się wyjeżdża do USA co do Wielkiej Brytanii raczej za dużo nie czytałam, moja wiedza odnośnie wyjazdów tam jest znikoma, więc sorry jeśli to głupie pytanie
Hosci nie mają nic przeciwko temu że chce się dorabiać?
Co to jest national insurance number? -
evvve01 > 10-04-2014, 16:46
hey. Czy któraś miala jeszcze jakieś doświadczenia jeśli chodzi o dodatkową pracę w tygodniu ? -
januszpogorzelski0 > 04-08-2014, 16:14
W wekend możesz pracować w barach i pubach, one są na każdym kroku, więc nie będzie trudno.