• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Co warto kupić w UK?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Co warto kupić w UK?

• Co warto kupić w UK?
  • Co warto kupić w UK?

Patty > 20-07-2011, 16:51

Z racji, iż większość forum'owiczek to dziewczyny, moze wymienimy sie dobrymi sklepami i promocjami. Jest coś co naprawdę warto przywieźć do Polski po korzystnej cenie. Ja zastanawiam się nad kupnem lustrzanki, orientuję się ktoraś z was czy się opłaca i ile mniej więcej kosztuje. Od siebie dodam, że totalnym rajem dla kobiety jest siec sklepow PRIMARK, owszem zdarzają się tam produkty, które Brytyjczyk nazwie "rubbish", ale bluzki, swetry, spodnie wszystko w granicach +- 5 funtów
  • Re: Co warto kupić w UK?

Yoanna > 21-07-2011, 2:00

szczerze mowiac, to ja ostatnio jezdze na shopping do polski ceny te same ale jakos fajniejsze rzeczy nieraz mozna znalezc

dosiunia > 21-07-2011, 13:20

Yoanna, bo jesteś na stałe w UK i juz Ci sie pewnie znudziły tamtejsze rzeczy, w sumie sie nie dziwię. Znam Polaków, którzy robią zakupy w PL i zaworzą do Irlandii, bo w Polsce taniej...

Saiisuke > 21-07-2011, 15:49

Jeżeli chodzi o UK to polecam polowanie na ciuchy i biżuterię w charity shops! można znaleźć prawdziwe perełki tych sklepów jest na prawdę dużo, więc łatwo znaleźć, no i przy okazji zakupów można pomóc potrzebującym :] W zeszłe wakacje kupiłam np. świetną marynarkę divided, zupełnie jak nówka i koszulę united colors of beneton za 2Ł.

Yoanna > 21-07-2011, 17:11

z w miare tanich sklepow to jeszcze polecam matalan - czasami cos fajnego mozna upolowac do ubrania no i bizuterie tez maja fajna

Patty > 21-07-2011, 17:34

Muszę znaleźć ten charity shop

Ash > 21-07-2011, 17:35

ja tam w charity shop same drogie rzeczy znajduje ;p

au pair_ala > 21-07-2011, 21:02

ja polecam claires - piękny sklep :mrgreen:

Ash > 21-07-2011, 21:08

ja lubię new look, zawsze znajdę jakiś fajny ciuch w promocji

Patty > 21-07-2011, 23:20

[quote name="Ash"]ja lubię new look, zawsze znajdę jakiś fajny ciuch w promocji [/quote]

Zgadzam się! I dawaja kupony rabatowe
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna