-
-
Aupair a kariera
werot > 20-07-2011, 15:51
Witam!
Moje pytanie jest dosc nietypowe. Szukam obecnie pracy w Anglii (jako pracownik biurowy glownie), poniewaz musze uaktualnic moje CV i `wstawic tam nowe doswiadczenie jakim jest `operkowanie` zastanawia mnie w jaki sposob sformulowac to w moim zyciorysie. Czy ktoras z was ma podobne plany lub starala sie o prace tutaj i moze mi doradzic w jaki sposob to zrobic. Serdeczne dzieki za wszelka pomoc!
Pozdrawiam cieplo,
Weronika -
Re: Aupair a kariera
Flower.Power.Diva > 20-07-2011, 22:29
np. 2009-2010 - Au Pair in London
proste -
Noemi.best > 23-07-2011, 11:07
ja w swoim cv wpisalam
"au pair, Au Pair In America, Floryda
- wymiana kulturowa w ramach programu Au Pair"
i zlapalam zajebista robote w zajebistej firmie w PL -
Majeczka123 > 23-07-2011, 16:17
A jaka to praca jesli mozna wiedziec? Bo sama sie zastanawialam jaka prace po takim czyms mozna miec. -
Ash > 23-07-2011, 16:22
Nie chodzi o to jaką pracę po tym można mieć, ale bycie au pair po prostu jest dodatkowym plusem, atutem w CV -
rosario > 23-07-2011, 18:35
[quote name="Ash"]Nie chodzi o to jaką pracę po tym można mieć, ale bycie au pair po prostu jest dodatkowym plusem, atutem w CV[/quote]
jasne, świadczy to o nas, ze jestesmy otwarte, odwazne, lubimy wyzwania, a dodatkowo pracowite, bo jakby nie patrzec nie wszystkim sie chce np. poswiecac wakacje na taki wyjazd -
Sake > 23-07-2011, 20:45
[quote name="rosario"]
[quote name="Ash"]Nie chodzi o to jaką pracę po tym można mieć, ale bycie au pair po prostu jest dodatkowym plusem, atutem w CV[/quote]
jasne, świadczy to o nas, ze jestesmy otwarte, odwazne, lubimy wyzwania, a dodatkowo pracowite, bo jakby nie patrzec nie wszystkim sie chce np. poswiecac wakacje na taki wyjazd[/quote]
a poza tym, świadczy o poziomie języka obcego -
Ash > 24-07-2011, 5:12
to już niekoniecznie, ale raczej zgadzam się -
Majeczka123 > 25-07-2011, 2:53
Oczywiscie zgadzam sie z wami dziewczyny, ale jak tylko z czystej ciekawosci zapytalam o ta prace -
Saiisuke > 25-07-2011, 11:53
Trochę mnie pocieszyłyścietzn. dobrze wiedzieć, że operowanie da potem jakiś profit przy szukaniu pracy bo mnie się wydawało, że to jest tak jak z noszeniem ulotek na przykład, czyli że pracodawca całkiem to olewa i uważa, że nie ma to żadnego znaczenia w cv.