• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

profil na facebooku

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• profil na facebooku

• profil na facebooku
  • profil na facebooku

anullkaa > 13-07-2011, 3:37

Mam pytanie i oczekuje szybkiej odpowiedzi, a mianowicie zastanawiam się czy podawać mój profil na facebooku mojej przyszłej host rodzince ? Nie żebym miała tam jakieś straszne rzeczy czy coś ( bo nawet moja Mama ma mnie w znajomych) ale czy na przyszłość to się opłaca ? Co sądzicie ?
  • Re: profil na facebooku

Ash > 13-07-2011, 10:31

nie

nie rób tego. Bedziesz u nich bedziesz chciala sie pozalic na swoim fejsie czy cokolwiek i nie bedziesz mogla, bedziesz inwigilowana

marika299 > 13-07-2011, 12:09

[quote name="Ash"]nie

nie rób tego. Bedziesz u nich bedziesz chciala sie pozalic na swoim fejsie czy cokolwiek i nie bedziesz mogla, bedziesz inwigilowana [/quote]

zgadzam sie z ash w 100%! ja mam oboje hostow w znajomych i przez to kontrole 24/7!

tosia_ > 13-07-2011, 12:50

Zawsze mozesz uzyc opcji, ktora pozwala na pokazywanie profilu tylko wybranym osobom.

Ash > 13-07-2011, 14:02

nawet jak się ma w znajomych?

tosia_ > 13-07-2011, 14:06

Z tego, co sie orientuje to tak.

Yoanna > 13-07-2011, 14:45

oj chyba nie. bo wtedy jaki jest sens miec kogos w znajomych? jedynie w przypadku zdjec wiem, ze mozna miec wieksza prywatnosc, ale cala reszta to szczerze watpie.

nie dodawaj hostow na fb, po co ci to?

tosia_ > 13-07-2011, 15:03

Wlasnie sprawdzilam i jest opcja zaznaczenia osob, ktore nie beda widziec Twoich zdjec, postow, statusow itp.

marika299 > 13-07-2011, 21:50

wydaje mi sie ze hf nie sa glupi.owszem,zaznaczysz ta opcje, zeby nie widzieli tych powiadomien.no ale chyba sie zorientuja ze troche dzwine ze wogle sie nie udzielasz na fb-zero postow,nowych zdj. druga sprawa-owszem nie widza ze dodalas jakies nowe zdj,ale np jesli wejda w Twoja galerie to nie zobacza tych nowo dodanych zdj?

nie zebym sie przemadrzala czy cos bo ekspertem na pewno nie jestem w tej dziedzinie :mrgreen:

rajtuzy > 14-07-2011, 0:30

[quote name="anullkaa"]Mam pytanie i oczekuje szybkiej odpowiedzi, a mianowicie zastanawiam się czy podawać mój profil na facebooku mojej przyszłej host rodzince ? [/quote]

A po co? W jaki sposób HF będzie to potrzebne?

Rozumiem sens zakładanie konta na FB przez rodzinki, które poszukują au-pair, ale nie widzę powodu, dla którego obowiązkowo miałybyśmy być ich znajomymi (ok, po zakończeniu zgadzam się jak najbardziej, ale w ciągu trwania programu? NO WAY!)
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna