• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Okolice Munster, Rheine, Oldenburg, Biefeld zapraszam!!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Niemcy

• Spotkania

• Okolice Munster, Rheine, Oldenburg, Biefeld zapraszam!!

strzygaxd > 27-06-2011, 14:55

Witam,

Od początku sierpnia będę w okolicach Munster jako au pair.Posiedzę tam 9 miesięcy, więc fajnie byłoby nawiązać nowe kontakty i nie czuć się tak zupełnie 'osamotnionym' :) Jeżeli ktoś również będzie/jest w pobliżu i miałby ochotę się zapoznać to jestem chętna ;)

Pozdrawiam :)
  • Re: Okolice Munster, Rheine, Oldenburg, Biefeld zapraszam!!

anika1992 > 05-07-2011, 15:35

Ja akurat wtedy wyjezdzam do domu... mieszkam pod Münster, z tego co sie orientuje to nie ma tu w okolicach innych au pair z Polski, nie slyszalam tez o zadnych nie-Polek, ale moja rodzinka bedzie miala kolejna, tym razem na 6-12 miesiecy.

Mam tu sporo znajomych, jakbys potrzebowala towarzystwa. Zwlaszcza w Metelen

Powodzenia z nowa rodzinka!!

PS: Gdzie dokladnie masz zamiar pracowac?

strzygaxd > 06-07-2011, 23:06

Ja będę w Ladbergen,nawet uda mi się przyjechać tam tydzień wcześniej i właśnie zauważyłam że nie ma tutaj w ogóle au-pair

Jak chcesz to możesz pisać na mojego gadu 6562957

marcinc954 > 29-08-2011, 21:59

No ja mieszkam w okolicach munster zaprasza do Lunne jesli ma ktos ochote spotkac sie prosze pisać dojade

marcinc954 > 29-08-2011, 22:08

Witam, jestem aupair, juz 2 latka, ale zostaje na dluzej, w sensie ze połowe dnia pracuje w firmie a połowe jako aupair chetnie poznam kogoś ciekawego z wyzej wymienionych okolic moge dojechać z tym nie ma problemu... pozdrawiam, moje gg 995335 pisać smiało nawet jak jestem niedostępny

niusia154 > 12-12-2011, 16:10

Witaj ja Aktualnie mieszkam w dulmen i jakos niepodoba mi sie tutaj, chcialabym kogos poznac, gdyz jestm tutaj ciagle sama i lapie doła;(

Glenda > 12-12-2011, 20:48

Dulmen! Ale Ci zazdroszczę! Moja mama mieszka tam od 9 lat, właściwie to blisko Dulmen. Często tam jeżdżę;-) Coesfeld zapewne znasz;-) Ajjj....fajna okolica!

niusia154 > 10-01-2012, 19:52

Znam, ale nie wiem dokladnie jak tam dojechac, nie mam jeszcze tak dobrego rozeznania w terenie Ty tez tutaj mieszkasz z mama czy jak??
  • Starszy wątek Nowszy wątek