• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cambridge

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Spotkania

• Cambridge

• Cambridge
  • Cambridge

carly15 > 01-06-2011, 18:15

Hej :-)

Od lipca bede w Cambridge. Jeżeli są jakies au pair to jestem bardzo chetna na spotkania. Piszcie.
  • Re: Cambridge

dosiunia > 01-06-2011, 18:46

Zazdroszcze Ci cholernie, też miałam tam być, bo moja przyjaciółka tam mieszka...

carly15 > 01-06-2011, 21:48

ojej naprawde? ja nie bylam jeszcze w cambridge jedynie w oxfordzie ktory nawet mi sie podobal ale z tego co wiem to podobne miasta. Jakos bez zachwytu podchodze do cambridge bo zauroczylo mnie południowe wybrzeże anglii, ale mam nadzieje ze jednak mi sie spodoba :-)

ila > 01-06-2011, 21:50

Ja (co prawda już dawno nie operka ale co tam) jestem pół godziny od Cambridge .

carly15 > 01-06-2011, 22:08

o to bardzo chętnie :-) jakbyś miała ochote oczywiście

ila > 01-06-2011, 23:35

No raczej . A na ile jedziesz do Cambridge? Bo mnie nie ma od końca czerwca do połowy sierpnia w Bishops Stortford więc jak jedziesz tylko na lato to lipa ale jak zostajesz na dłużej to git .

ewela1819 > 22-06-2012, 23:39

witam dziewczyny, jestem nowa aupair od dwoch miesiecy w anglii, dokladnie w cambridge;-) rodzinka swietna 2 dziewczynki w wieku 4 i 11 lat

jesli jeszcze ktos tutaj zaglada prosze o odzew pozdrawiam Ewelina

LadyInRed > 24-06-2012, 1:18

Ja jestem 30 min od Cambridge

I chętnie się spotkam w lipcu

Astrid > 24-06-2012, 17:21

Ja co prawdę nie będę w Cambridge ale chętnie bym się tam pojawiła, żeby pozwiedzać i w ogóle, tak więc jeśli ktoś byłby zainteresowany żeby umówić się na spotkanie i pozwiedzać ze mną to czekam na odzew! Samemu to przecież nie tak fajnie haha

iloneczka > 01-07-2012, 20:46

Witam wszystkich. Jestem z Cambridge mam 26lat i szukam znajomych bo nudzi mi sie strasznie. Moje kolezanki pozakladali rodziny i nie maja na nic czasu. Pozdrawiam <a href="mailto:iloneczka861@wp.pl">iloneczka861@wp.pl</a>
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna