• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Które z Was zostały dłużej niż rok lub osiadły na stałe?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• Które z Was zostały dłużej niż rok lub osiadły na stałe?

anullkaa > 31-05-2011, 21:04

Zastanawia mnie to gdyż sama jadę z nastawieniem do hiszpanii iż spodoba mi się tam zycie i zostanę na dłużej.Moze nawet zacznę studiować.Czy ktoraś z Was tak zrobiła? Dlaczego? Jakie były powody ?
  • Re: Które z Was zostały dłużej niż rok lub osiadły na stałe?

Aisling > 31-05-2011, 21:06

Juanita_90 tak zrobiła

Jest już tam 2 lata, ma faceta i zaczyna studia. I coś czuję, ze nie spieszy jej się do kraju. Skontaktuj się z nią na priv, jak chcesz.

Ja dopiero zacznę swoją spanish adventure i jestem strasznie ciekawa, czy zapragnę tam pozostać na dłużej.

anullkaa > 31-05-2011, 21:18

hehe wiem rozmawiam z nią na gadu ja od dawna marzyłam,zeby stąd uciec..może teraz moje marzenie się spełni,narazie niech mi znajdą rodzinkę ;D

tosia_ > 31-05-2011, 21:46

Mi jeszcze rok nie minal (choc nie wierze, ze w sumie juz niedlugo bedzie rok, jak jestem w Londynie), ale wiem, ze zostaje tu na dluuuuuugo. Mam tu kogos, za rok zaczynam studia, a kto wie, co bedzie potem.

Metallinka > 17-06-2011, 1:39

Mi 30czerwca/1lipca minie rok. Chcę wybrać się w to samo miejsce, w którym byłam po przyjeździe i zrobić podobne zdjęcie Ja tu zostaję, pracę mam, kogoś w sumie też mam Jest mi tu dobrze

KajaWroc > 17-06-2011, 19:48

No i zajebiscie dziewczyny , lubie takie historie

marika299 > 17-06-2011, 21:24

jestem w holandii od 22 maja 2010 i zostaje do 22 lipca 2011.chcialabym zostac dluzej z wieelu powodow, ale rodzice nie chca o tym slyszec (wiec zlozylam papiery na studia w pl),no i ze zdrowiem u mnie nie najlepiej.ale smialo moge powiedziec, iz mimo, ze teskinie za rodzina (coraz mniej),to czuje ze moim domem jest juz holandia...

pillar > 22-06-2011, 0:51

Ja też siedzę w Hiszpanii od października i chyba zachwycona jestem chociaż bywało rożnie, u rodzinki zostaję do końca września i coś mi się zdaję że będę chciała jednak trochę dłużej tu posiedzieć ale na pewno już nie jako au pair

Kachaaa > 22-06-2011, 11:23

ja bylam dwa razy au pair na wakacj, po ostatnich wakacjach rzucilam studia i sie zostalam bedzie zaraz za miesiac rok

kaasiaa128 > 06-07-2011, 11:45

Ja jestem w Niemczech, przygoda jako au pair kończy mi się za miesiąc,ale jednak zostaję tutaj. Poznałam chlopaka (polaka) i zakochałam się. Od zawsze chciałam mieszkać w Niemczech, taki też miałam zamiar przyjeżdżając tuaj,ale myślałam że po tej "zabawie" znajdę dla siebie miejsce gdzieś w pobliżu Norymbergii ( tam mieszka mój brat) Niespodziewanie pojawił się Dawid i zostaje tutaj gdzie mieszka moja hostrodzinka. Póki co zamieszkamy z rodzicami,ale szukamy własnego mieszkania a ja mam dzisiaj rozmowę w sprawie mojego przyszłego wykształcenia tutaj, trochę się boję, zwłaszcza języka- nie znam jeszcze aż tak dobrze,ale jestem dobrej myśli
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia