• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

żeby a-maile dochodziły do rodzin to jaką skrzynkę zalożyć?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• żeby a-maile dochodziły do rodzin to jaką skrzynkę zalożyć?

LINKA1 > 12-05-2011, 19:28

WITAM

słuchajcie tu w tym temacie niech napisze ktoś ten co może doradzić którą skrzynkę wybrać najlepiej aby a-mail do rodzin nie przychodziły w formie spam....ja tak miałam mając jedna z popolurnych skrzynek polskich... dziewczyny mi poradziły żeby założyć "międzynarodową" , wtedy będzie większa szansa na to że wysłany a-mail trafi do rodziny do odebranych wiadomości a nie do spamu i przejdzie bez echa... teraz pytanko którą proponujecie biorąc pod uwagę to co wyżej ..ja osobiście słyszałam dużo o gmail, hotmail czy yahoo..

ja osobiście skłaniam się do gmail, albo yahoo.. co wy na to?

chodzi o to żeby nasze e-maile dochodzi do nich ..ja napisałam dużo ich i się zastanawiałam czemu nikt mi nie odp chociażby jedna osoba ??.(chociaż pozytywnie mnie zaakceptowali).i zaczęłam się zastanawiać i doszłam do wniosku że trafiało do spamu i dupa zbita...radźcie dziewczyny z doświadczeniem którą skrzynkę
  • Re: żeby a-maile dochodziły do rodzin to jaką skrzynkę zalożyć?

Nathalie > 12-05-2011, 19:38

SErio? Nowy temat na coś takiego zakładać?

Gmail jest najlepszy.

LINKA1 > 12-05-2011, 19:48

a dlaczego nie? wiele dziewczyn może nie wiedzieć i wysyłać z polskich skrzynek na początku i się zrażać że nikt im nie odp..z tego co ja wiem to takiego tematu nie było więc nie zaśmiecam a jak ktoś nie ma ochoty wchodzić na tę wątek to nie musi...w każdym razie dziękuję za odp....

anetaar > 12-05-2011, 23:09

Ja mam maila na hotmailu od kilku lat i bardzo sobie chwale najwiekszy plus,ze dostaje wiadomosc na pulpicie o nowej wiadomosci w skrzynce, bo mam hotmaila polaczonego z messengerem.

rosario > 13-05-2011, 0:06

gmail, ma sporo fajnych funkcji a jednocześnie jest bardzo przejrzysty i intuicyjny

dosiunia > 13-05-2011, 2:35

ja mam gmaila, i też na pasku mi pokazuje, ze dostałam mejla tylko trzeba sobie taki programik zrobic na dysk

Saiisuke > 13-05-2011, 12:51

Polecam gmaila i yahoo, mam oba i nie narzekam. Jak próbowałam pisać na zagraniczne adresy np. z wp czy o2 to była jakaś porażka, albo wcale nie dochodziły, albo odpowiedzi trafiały do spamu, itp. Yahoo jest o tyle lepsze, że w ogóle nie przychodzi spam, a na gmailu laduję w odpowiednim folderze.

LINKA1 > 13-05-2011, 15:36

a więc kochani zdecydowałam się na skrzynkę gmail..i powiem wam że jak wysłałam jeszcze raz te same a-maile co z polskiej skrzynki to już mi trochę ludziska zaczęły odp....teraz to mam pewność że jak wyśle to prawdopodobnie jak nie dostane odp to nie dlatego że coś zrobiłam nie tak tylko po prostu rodzina może nie chce..trochę uwierzyłam w siebie bo myślę sobie ..kurde co ja robię nie tak?..a tu jednak skrzynka nawaliła..pozdro dla wszystkich

Saiisuke > 13-05-2011, 16:53

Na gmail i tak od czasu do czasu sprawdzaj folder spam, bo zdarza się, że coś tam ważnego wyląduje. Do mnie np. maile z Japonii przychodzą prosto do spamu:/
  • Starszy wątek Nowszy wątek