-
-
Awaria blogów na Blogspot
mona_lisa > 12-05-2011, 12:09
Dziewczyny, czy działają wam blogi na blogspocie?? Mnie od rana pokazuje się błąd bX , nie mogę się zalogować ani nicDoczytałam się w necie, że sporo blogów przepadło od rana... :evil: :evil: Mam nadzieję, że wszystko da się odzyskać..
EDIT:
W pomocy Google dali komunikat:
Pracujemy nad rozwiązaniem problemów związanych z regularną obsługą techniczną, wkrótce wszystko powinno wrócić do normy. Dziękujemy za cierpliwość. -
Re: Awaria blogów na Blogspot
Nathalie > 12-05-2011, 12:35
Twój blog został usunięty z niezależnych przyczyn. Robimy wszystko, by go odzyskać;/ -
dosiunia > 12-05-2011, 13:16
nie denerwujcie mnie! ja na swojego mogłam wejść okolo 11 ale nie mogłam wejśc na konto! -
mona_lisa > 12-05-2011, 13:23
Mój właśnie wrócił!Ale zobaczymy na jak długo, bo ktoś pisał w pomocy google, że chwilę miał a potem znowu kicha.
Jak uda wam się już zalogować to zapiszcie sobie całego bloga na kompie:
A robi się to tak:
"ustawienia------>podstawowe----------->exportuj bloga"
Klikaciej na "Pobierz bloga" i plik xml do zapisania na dysku.
A potem jakby coś się złego działo, albo będziecie chciały przenieść bloga gdzie indziej to wszystkie posty, styl i wzór są zachowane -
mona_lisa > 12-05-2011, 13:40
Shit,shit, shit.....wykrakałam :/ Ale na szczęście zdążyłam go zapisać :] -
anetaar > 12-05-2011, 20:25
A ja nie mialam zadnego problemu z moim blogiem. ale jak radzilas mona_lisa, zapisalam go na dysku. -
anetaar > 13-05-2011, 16:52
Dalej macie problem z blogami? Bo ja od wczoraj wieczorem nie moge sie zalogowac.... ciekawe czy to naprawia. -
dosiunia > 13-05-2011, 17:15
tak i bardzo mnie to martwi -
Nathalie > 13-05-2011, 20:26
Blogi odzyskane -
mona_lisa > 13-05-2011, 20:29
Dziewczyny zauważyłam, że pokasowało wam wasze ostatnie posty. Pokręcone to jest, co się z tym Bloggerem dzieje:/ Oby to były przejściowe kłopoty. Ale i tak zapisujcie sobie kopię!