-
-
Wakacje - praca
z_t > 12-04-2011, 18:49
Hej
Mam takie pytanie czy znacie jakieś biura pracy żeby wyjechać za granicę do pracy najlepiej takie studenckie?
Nie zależy mi aż tak bardzo na zarobkach lecz chce "ulepeszyc" swój język. Chciałabym wyjechać na około 2 miesiące bo za rok planuje CAMP i au pair.
Może ktoś słyszał o takich wyjazdach z uczelni? Za każda odpowiedź będę wdzięczna
POZDRAWIAM -
Re: Wakacje - praca
bossowsky > 12-04-2011, 21:16
sama szukaj odpowiedz- od tego jest to forum! -
z_t > 12-04-2011, 22:02
[quote name="bossowsky"]sama szukaj odpowiedz- od tego jest to forum![/quote]
Co jesteś taki niemiły? Ty nigdy nie szukałeś informacji ;/ -
tosia_ > 13-04-2011, 13:17
Mysle, ze tutaj nie chodzi o bycie niemilym. Najlatwiej jest napisac post z zapytaniem, bez uprzedniego przejrzenia forum.
Uwierz mi, poszukaj dokladnie, a na pewno znajdziesz jakies potrzebne Ci informacje. -
bossowsky > 14-04-2011, 10:17
Dokładnie, nigdzie nie ma posta utworzonego przeze mnie , bo zazwyczaj przeszperałam forum jak mialam jakies wątpliwości. i znalazłam , to co chciałam
jestem nie mila tylko dlatego, ze poszłas na latwizne i zasmiecasz forum, ktore jest poswiecone tematowi au pair od kazdej strony. w tym na swoje pytanie tez znajdziesz odpowiedz. -
pompkin31 > 08-03-2013, 0:24
Myślałam, żeby wyjechać na wakacje do Niemiec na truskawki, ale zdałam sobie sprawę, że nie podołam - osiem godzin w pozycji kucającej to dla mnie i mojego kręgosłupa za dużo. A z tego co się orientuję, to można całkiem nieźle zarobić -
Angus9 > 18-05-2015, 15:42
Może do Niemiec na zbieranie chmielu?