• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Kursy wakacyjne

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Kursy wakacyjne

• Kursy wakacyjne
  • Kursy wakacyjne

Aisling > 11-04-2011, 16:28

Hej dziewczyny! Jadąc do Madrytu bardzo zależałoby mi, aby zapisać się na jakiś kurs, coby spożytkować jakoś wolny czas. Będę tam dopiero w wakacje, a wiem, że wtedy raczej trudno coś znaleźć. Stąd moja wielka prośba: czy mogłybyście mi napisać cokolwiek wiecie o dostępnych (najlepiej w tym okresie) kursach językowych bądź tańca, co również mnie bardzo interesuje Byłabym baaaardzo wdzięczna! Najlepiej jeśli odbywałyby się one w okolicy: Madrytu, Las Rozas lub Majadahonda. Nie pogardzę żadnymi info, bo naprawdę bardzo mi zależy na tym, aby znaleźć sobie jakieś konkretne zajęcie na wolny czas i się przy okazji jakoś dokształcić.

Z góry dziękuję i pozdrawiam! ;D
  • Re: Kursy wakacyjne

juanita_90 > 15-04-2011, 12:02

no Majadahonda i Las Rozas to fajne dzielnice. Więc tam zawsze jest cos do roboty. Escuela oficial de idiomas wpisz sobie w google i dopisz Madrid tam sa kursy za darmo nie wiem czy wakacyjne. Nie wiem czy maja strone internetowa. Ta szkola powinna byc w wiekszych miejscowosciach a jak nie to w centrach kultury w miasteczkach trzeba sie zapytac o kursy dla mlodych ludzi lub kursy hiszpanskiego dla obcokrajowcow.

Aisling > 15-04-2011, 15:45

Dziękuję, wyślę moich hostów na poszukiwania, haha. Chociaż wiem, że już za czymś dla mnie patrzą. Ale jakby ktoś coś jeszcze wiedział to proszę o info

ladymadrid > 26-05-2011, 22:05

Aisling, gdzie dokładnie będziesz mieszkać? ja też jadę do Las Rozas, rok temu na jednej ulicy były tam 3 Polki, więc nie zdziwiłoby mnie gdybyś trafiła do któregoś z tamtych domów

Aisling > 26-05-2011, 22:08

Ja dokładnie będę w Villafranca del Castillo

Ale z tego co mi się wydaje do Las Rozas to całkiem niedaleko.

ladymadrid > 26-05-2011, 22:20

No jest kawałek ))) byłam tam tylko przejazdem

Aisling > 26-05-2011, 22:24

Mam nadzieję, że dojazd do Madrytu nie będzie mi sprawiał większych trudności. Chyba, że bardziej się osiądę w Las Rozas ;p Zobaczymy

ladymadrid > 26-05-2011, 22:49

Jak będziecie miały jakieś info na temat kursów wakacyjnych to dajcie znać

Aisling > 26-05-2011, 22:53

Na razie nic i też mi się wydaje, że tak pozostanie. Wszystko co za darmo odbywa sie w roku szkolnym. A płatne są bardzo drogie i w sumie nie ma ich wiele.

Coś gdzieś wspominałaś o salsie. Mozesz powiedzieć coś więcej na ten temat? ;>

ladymadrid > 26-05-2011, 23:04

No nic, jak zawsze pozostają konweracje przy piwie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna