-
-
WAP - Wykrywacz Au Pair :)
mona_lisa > 07-04-2011, 18:20
A oto co dziś stworzyłam dla wszystkich AuPairek i zapraszam do przysyłania mi swoich lokalizacji
http://bliskodosanfrancisco.blogspot.co ... -pair.html
Stwórzmy razem największą mapę AuPairek z Polski -
Re: WAP - Wykrywacz Au Pair :)
aniolek > 07-04-2011, 18:26
ooo super to jest!!! podoba mi sie -
awmygod > 07-04-2011, 18:28
[quote name="mona_lisa"]A oto co dziś stworzyłam dla wszystkich AuPairek i zapraszam do przysyłania mi swoich lokalizacji
http://bliskodosanfrancisco.blogspot.co ... -pair.html
Stwórzmy razem największą mapę AuPairek z Polski[/quote]
Ale fajny pomysł! -
anko > 07-04-2011, 18:42
toż to genialne! mona_lisa niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi! :mrgreen: -
anko > 07-04-2011, 20:37
tak sobie pomyślałam, że przydałyby się jeszcze jakieś namiary do tych operek(np. fb jest dziś
taki popularny) bo jakby się okazalo, że Polka mieszka niedaleko nas,to fajnie by bylo się umówić na kawę albo coś :lol: dałoby radę takie coś zrobić? -
mona_lisa > 07-04-2011, 20:47
Dziękuję za miłe słowa!! :mrgreen: A co do prośby anko : jeśli ktoś ma bloga to myślę, że przez niego się łatwo skontaktować. Przez nick z forum też można, ale jeśli jednak ktoś się zgodzi na podanie imienia i nazwiska, albo nr telefonu, albo maila, to oczywiście dopiszę i mogę zrobić taką książkę kontaktowąNie pisałam szczegółów, żeby ktoś nie miał pretensji, że udostępniam jakieś poufne, mega tajne dane Ale jak będę to miała na piśmie to chętnie takie coś zrobię -
nikkoa24 > 07-04-2011, 22:00
Witajecie, mogę się dołączyć do WAPu??
Więc od 15 kwietnia będę w Kalifornii - Moss Beach -Weronika mój email <a href="mailto:weronika.anna@yahoo.pl">weronika.anna@yahoo.pl</a> -
mona_lisa > 07-04-2011, 22:20
pewnie!! już dopisuję i widzę, że będziemy niedaleko -
nikkoa24 > 07-04-2011, 22:59
[quote name="mona_lisa"]pewnie!! już dopisuję i widzę, że będziemy niedaleko[/quote]
Świetnie! dzieki za wpisanie i do zobaczenia! -
rosario > 07-04-2011, 23:05
ale super sprawa!
gratuluje pomyslu :mrgreen: