-
-
Mini przewodnik turystyczny;)
WhiteDove > 09-03-2011, 23:03
Nie odkryję niczego nowego jeśli napiszę, że zwiedzanie jest jednym z głównych celów naszych wyjazdów
Może warto więc stworzyć temat, w którym każda z nas zareklamuje jakoś swoją najbliższą okolicę, miasto, albo miejsca w których miała okazje bywać? Można nawet pójść o krok dalej i jeśli któraś operka/któryś operek ma duszę przewodnika, może zaoferuje swą pomoc?
Czekam na ciekawe opisy
PS: Ja mogę powiedzieć troszkę o południowym zachodzie, a konkretnie Salisbury, Stonehenge, Bournemouth i Southampton. -
Re: Mini przewodnik turystyczny;)
89dzoana89 > 09-03-2011, 23:32
A ja moge zaprosic wszystkich do Londynu :mrgreen:
Wiele muzeow i galerii mozna zwiedzic za darmo, uwielbiam to miasto szczegolnie noca
Mimo ze bylam tam niezliczona ilosc razy to kocham po prostu siedziec nad Tamiza czy w sloneczny dzien na Trafalgar SquareTo miasto ma po prostu swoj klimat
A i imprezuje sie tutaj bardzo fajnieJedyny minus? Za drogi alko w klubach jak na nasze au pairskie kieszenie :roll: -
WhiteDove > 10-03-2011, 0:05
A własnie co do Londynu... Czy może ktos powiedziec gdzie można się przespac za w miare przyzwoita kwote? Bo jak juz jechać do Londynu to na cały weekend by sie przydało -
89dzoana89 > 10-03-2011, 0:14
Wiesz najlepiej spac u kogos za free....;p
Ja niestety nie moge Cie przenocowac...;/ -
Yoanna > 10-03-2011, 1:13
[quote name="89dzoana89"]czy w sloneczny dzien na Trafalgar Square[/quote]
wiemy, wiemy ;D
co do noclegow, to zawsze mozna zatrzymac sie w hostelu, polecam rezerwacje przez strony typu hostelbookers czy hostelworld -
89dzoana89 > 10-03-2011, 2:00
Yoanno czy i w tym roku w ten majowy dzien bedziemy siedziec na Trafalgar??
Czy cos lepszego wykombinujemy? -
Yoanna > 10-03-2011, 18:49
heheheh mysle ze trafalgar :lol: tylko polish party pewnie juz nie bedzie no ale na pewno cos dobrego dla nas znajdziesz! -
89dzoana89 > 10-03-2011, 19:07
Ekhm...chyba nie jestes poinformowana zbyt dobrzeBo to wy w tym roku szykujecie cos dla mnie Wiec ja niczego szukac nawet nie bede...po prostu stawie sie tam gdzie kazecie :mrgreen: -
Yoanna > 10-03-2011, 20:37
buhahahha mysle ze nie powinnas nam az tak ufac :wink: -
sylwiaQ > 18-05-2011, 23:54
A byłyście może na London Eye?? Zastanawia mnie czy jest wart swojej ceny...