-
-
Kiedy bookuja bilet powrotny??
malzielka > 24-02-2011, 21:44
do polski wracam w sierpniu, wiec kiedy biuro rezerwuje bilet powrotny? slyszalam 2 wersje: na 3 miesiace przed lub tylko na 3 tygodnie przed? -
Re: Kiedy bookuja bilet powrotny??
aniolek > 25-02-2011, 2:25
dobra rada:
zapytaj w agencji... co tak trudno? lepiej wiedziec ze zrodla niz z jakiegos forum... -
malzielka > 25-02-2011, 3:33
'co tak trudno?' aniolek nie musisz byc taka uszczypliwa! po to jest forum zeby pytac i dowiadywac sie o rzeczy, ktorych sie nie wie. a poza tym skoro nie wiesz, to wystarczylo ominac i zignorowac tego posta i nic nie odpisywac:/ -
89dzoana89 > 25-02-2011, 5:36
aniolek chyba ma trudne dni...juz 2gi post od niej jest uszczypliwy i arogancki!
Aniolku jesli nie potrafisz panowac nad temperamentem i myslec logicznie moze lepiej nie pisz... -
efffce > 25-02-2011, 6:27
O! a myslalam, ze to tylko ja mam nieodparta ochote jej przywalic....
A co do biletow, ja przyjechalam z Au pair in america i informacje dostalam juz na 3 miesiace przed zakonczeniem programu, ale poniewaz zdecydwalam sie na przedluzenie pobytu nie musialam wybierac daty powrotu. -
89dzoana89 > 25-02-2011, 6:46
Haha jak milo ze ktos mnie poparl!!!
Pamietam jak sama miala problemy z rodzinka, zalila sie i narzekala a teraz jakby wszystkie rozumy pozjadala!!!
Ejjj no bez przesady!!! Trzeba miec szacunek do innych i pamietac ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania i pogladow :mrgreen: !! -
89dzoana89 > 25-02-2011, 6:47
[quote name="aniolek"]dobra rada:
zapytaj w agencji... co tak trudno? lepiej wiedziec ze zrodla niz z jakiegos forum...[/quote]
Jesli to JAKIES forum Ci nie odpowiada to po co sie udzielasz? czytasz? komentujesz?
Nie zagladaj tutaj i bedzie po problemie -
aniolek > 25-02-2011, 16:43
hmmm sadzac po waszych glupich wypowiedziach widze ze wa wkurwilam :mrgreen:
dobrze wam tak... jak ktos nie ma dystansu do siebie to zawsze cos go bedzie irytowalo... a poza tym uwazam ze na forum musi byc osoba ktora bedzie mowila prawde a nie pierd.olila o du.ie maryni...
pozdro -
efffce > 25-02-2011, 17:01
... ta twoja prawda nie jest specjalnie odkrywcza, chyba sobie bez ciebie kochanie poradzimy :wink:
niemniej jednak sugeruje, zebys dobrze przemyslala swoje dzialania, bo to, ze teraz jest dobrze nie oznacza, ze za jakis czas kontakty z twoja host rodzina sie nie pogorsza i nie bedziesz potrzebowala naszej pomocy, a jak sobie slonce nagrabisz to nikt ci nie pomoze. a gadaniem, ze jestes rada z tego ze nas "wkurwilas" sytuacji nie polepszasz.
dobra rada:
przestan sie szarogesic i stul buzke, jak temat niedotyczy ciebie lub nie masz nic madrego do powiedzenia. -
aniolek > 25-02-2011, 17:31
nie chce mi sie tego komentowac...
a pisac i tak bede bo co zabronisz mi? (pytanie retoryczne)