• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jak się spakować ?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• Jak się spakować ?

• Jak się spakować ?
  • Jak się spakować ?

Justi > 23-02-2011, 18:09

Pytanie do doświadczonych au pairek mianowicie. nie mam bladego pojęcia, w jaki sposób mam zabrać ze sobą rzeczy na cały rok. Wiosna, lato, jesień, zima. Ciuchy, buty.. do tego jakaś ksiązką, może płyty, laptop... a o wszystko w 23 kg? Miałam problem w minione wakacje jadąc na camp do USA i zabierająć z sobą jedynie letnie rzeczy więc co dopiero mówić teraz? Pomocyyy! do wyjazdu 12 dni.
  • Re: Jak się spakować ?

aniolek > 23-02-2011, 18:24

hej

jak bym sie teraz pakowala to bym zabrala ubrania na obecna pore roku i nastepna (czyli 2 pory roku) a reszte bym dokupila... a ja glupia napakowalam 2 walizki na caly rok... i nie mialam sie w co ubrac... (tzn teraz mam bo musialam duzo dokupic) :twisted:

Sake > 23-02-2011, 18:50

Ubrania być tanie w Ameryka. Ty nie pakować dużo. Suszarka ty kupić za 9 dolców. Tu być wszystko, ty się nie przejmować. Ty wziąć coś na zimno bo w NY zimno być.

sgalazka1985 > 24-02-2011, 1:18

[quote name="Sake"]Ubrania być tanie w Ameryka. Ty nie pakować dużo. Suszarka ty kupić za 9 dolców. Tu być wszystko, ty się nie przejmować. Ty wziąć coś na zimno bo w NY zimno być. [/quote]

Snake: zapraszamy jako Au Pair do Polska! Ty poznać kultura i język!

haha! dobre

Sake > 24-02-2011, 4:21

[quote name="sgalazka1985"]
    [quote name="Sake"]Ubrania być tanie w Ameryka. Ty nie pakować dużo. Suszarka ty kupić za 9 dolców. Tu być wszystko, ty się nie przejmować. Ty wziąć coś na zimno bo w NY zimno być. [/quote]

Snake: zapraszamy jako Au Pair do Polska! Ty poznać kultura i język!

haha! dobre [/quote]

89dzoana89 > 24-02-2011, 15:45

A ja stwierdzam ze ciuchy maja w wiekszosci okropne jak na moj gust!!!

I zaluje ze zabralam tylko kilka sztuk ubran...bo nie bede kupowala czegos co mi sie wogole nie podoba!!

aniolek > 24-02-2011, 17:16

to zalezy do jakich sklepow chodzisz.... ja tam nie narzekam wrecz przeciwnie uwielbiam te sklepy bo mozesz miec oryginalne fajne modne ciuchy za przyzwoita cene w stosunku do zarobku, ja nie mowie o jakims tam marshall czy rossie ale idz do abercrombie albo hollister, bebe, forever21

89dzoana89 > 24-02-2011, 17:20

Bylam w tych sklepach takze;P tylko nie kazdemu podobaja sie takie same ciuchy

aniolek > 25-02-2011, 16:45

no tak lepiej w Polsce...

89dzoana89 > 25-02-2011, 17:29

Dam Ci dobra rade...wez sie w koncu zamknij!!!

Taka sie z Ciebie dama zrobila w USA ze ciuchami z Polski, Anglii czy innego kraju gardzisz?!!

Przyjrzyj sie metka kretynka a dostrzezesz ze wszystko i tak z Chin albo Pakistanu!!!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna