-
-
Jak się spakować ?
Justi > 23-02-2011, 18:09
Pytanie do doświadczonych au pairekmianowicie. nie mam bladego pojęcia, w jaki sposób mam zabrać ze sobą rzeczy na cały rok. Wiosna, lato, jesień, zima. Ciuchy, buty.. do tego jakaś ksiązką, może płyty, laptop... a o wszystko w 23 kg? Miałam problem w minione wakacje jadąc na camp do USA i zabierająć z sobą jedynie letnie rzeczy więc co dopiero mówić teraz? Pomocyyy! do wyjazdu 12 dni. -
Re: Jak się spakować ?
aniolek > 23-02-2011, 18:24
hej
jak bym sie teraz pakowala to bym zabrala ubrania na obecna pore roku i nastepna (czyli 2 pory roku) a reszte bym dokupila... a ja glupia napakowalam 2 walizki na caly rok... i nie mialam sie w co ubrac... (tzn teraz mam bo musialam duzo dokupic) :twisted: -
Sake > 23-02-2011, 18:50
Ubrania być tanie w Ameryka. Ty nie pakować dużo. Suszarka ty kupić za 9 dolców. Tu być wszystko, ty się nie przejmować. Ty wziąć coś na zimno bo w NY zimno być. -
sgalazka1985 > 24-02-2011, 1:18
[quote name="Sake"]Ubrania być tanie w Ameryka. Ty nie pakować dużo. Suszarka ty kupić za 9 dolców. Tu być wszystko, ty się nie przejmować. Ty wziąć coś na zimno bo w NY zimno być.[/quote]
Snake: zapraszamy jako Au Pair do Polska! Ty poznać kultura i język!
haha! dobre -
Sake > 24-02-2011, 4:21
[quote name="sgalazka1985"]
[quote name="Sake"]Ubrania być tanie w Ameryka. Ty nie pakować dużo. Suszarka ty kupić za 9 dolców. Tu być wszystko, ty się nie przejmować. Ty wziąć coś na zimno bo w NY zimno być.[/quote]
Snake: zapraszamy jako Au Pair do Polska! Ty poznać kultura i język!
haha! dobre[/quote]
-
89dzoana89 > 24-02-2011, 15:45
A ja stwierdzam ze ciuchy maja w wiekszosci okropne jak na moj gust!!!
I zaluje ze zabralam tylko kilka sztuk ubran...bo nie bede kupowala czegos co mi sie wogole nie podoba!! -
aniolek > 24-02-2011, 17:16
to zalezy do jakich sklepow chodzisz.... ja tam nie narzekam wrecz przeciwnie uwielbiam te sklepy bo mozesz miec oryginalne fajne modne ciuchy za przyzwoita cene w stosunku do zarobku, ja nie mowie o jakims tam marshall czy rossie ale idz do abercrombie albo hollister, bebe, forever21 -
89dzoana89 > 24-02-2011, 17:20
Bylam w tych sklepach takze;P tylko nie kazdemu podobaja sie takie same ciuchy -
aniolek > 25-02-2011, 16:45
no tak lepiej w Polsce... -
89dzoana89 > 25-02-2011, 17:29
Dam Ci dobra rade...wez sie w koncu zamknij!!!
Taka sie z Ciebie dama zrobila w USA ze ciuchami z Polski, Anglii czy innego kraju gardzisz?!!
Przyjrzyj sie metka kretynka a dostrzezesz ze wszystko i tak z Chin albo Pakistanu!!!!