-
-
wakacje w maju
aniolek > 21-02-2011, 18:49
witam
Czy ktoś miałby ochotę na wakacje pod koniec maja na Florydzie na 1 tydzien? Ja z moja koleżanką planujemy i fajnie by było gdzyby ktoś był chetnyChodzi nam o wypoczynek tzn leżenie na plaży :mrgreen: i nie chcemy wydać dużo pieniędzy :?
pozdrawiam -
Re: wakacje w maju
ibiego > 21-02-2011, 19:03
kurcze szkoda ,ze nie czerwiec.lipiec -
aniolek > 21-02-2011, 19:37
wiesz mi tam czerwiec lipiec tez by odpowiadal ale ja nie chce wydawac za duzo kasy... :? -
LINKA1 > 21-02-2011, 20:37
hmmm...ale z Polski czy będąc już tam...bo wątpię czy tak naprawdę dożo stać tu ludzi na forum żeby pojechać sobie na tydzień na Florydę....w każdym razie może opłacacie ..a tak poważnie to jakby nie patrzeć udanego tygodnia...hehhe -
ibiego > 21-02-2011, 20:53
Hmm...ja tez nie chce za duzo wydawac,ale nie chce jechac w maju bo jeszcze bede niepelnoletnia,a w czerwcu juz tak,a skad bys wylatywala ? lot pewnie z 250 $ z DC i mozna spac w jakims hostelu -
aniolek > 21-02-2011, 21:57
[quote name="LINKA1"]hmmm...ale z Polski czy będąc już tam...bo wątpię czy tak naprawdę dożo stać tu ludzi na forum żeby pojechać sobie na tydzień na Florydę....w każdym razie może opłacacie ..a tak poważnie to jakby nie patrzeć udanego tygodnia...hehhe [/quote]
wiesz stac to i nas... tylko nie usmiecha mi sie przerabac calej kasy na jakas floryde jak mam w planach pol europy do zwiedzenia w sierpniu... -
LINKA1 > 24-02-2011, 9:23
NO TO GRATULUJE ŻE BĄDZIESZ ZWIEDZAĆ CAŁY SIERPIEŃ. Ja stwierdzam że nie wszyscy oczywiście ale wydaje mi się że większość na pewno nie będzie stać na wypad na Floryda bezpośrednio z Polski...to nie było żeby komuś dokuczyć , po prostu tak mi się wydaję i już. -
aniolek > 24-02-2011, 17:23
ale ja jestem w usa... -
LINKA1 > 25-02-2011, 9:25
to na pewno bliżej i taniej..w każdym razie udanego pobytu -
martyna > 26-02-2011, 19:30
hej dziewczyny, a moze ktoras z Was jest chetna na objazdowke po Meksyku? z Mexico City autem do Cancun (po drodze zwiedzanie ruin majów, czyli dość aktywnie, na koniec leniuchowanie w Playa del Carmen- całość - 9dni)
planowalam w maju ale bilety drozeja wiec moze przesune na pozniej (tzn lato jesien- w 2 roku oczywiscie nie mozna)
jeśli jestescie chetne i macie pytania piszcie