• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

pierwsza rozmowa - o co pytać?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• pierwsza rozmowa - o co pytać?

la_orquidea > 15-02-2011, 0:22

Witajcie operki

(przepraszam jesli zasmiecam forum jesli tak to odeslijcie mnie do podobnego watku)

Mam do was pytanie (zwlaszcza do doswiadczonych operek) o co najlepiej pytac na rozmowie "kwalifikacyjnej"? co jest istotne w przyszlosci? ja jade na au pair dopiero w czerwcu i domyslam sie, ze pewnie sa rzeczy, z ktorych nie zdajemy sobie sprawy, a potem okazuja sie istotne

I jeszcze jedna sprawa: otoz naczytalam sie mnostwo na forum o wykorzystywaniu au pair-ek i chcialabym zrobic wszystko, co sie da zeby uniknac takeij sytuacji: czy wiecie moze jak zaznaczyc granice, pokazac swoja stanowczosc ale jakos delikatnie, zeby nei zrazic rodziny do siebie?

Wiem, ze pewnie moje pytania moga wam sie wydac dziwne, ale jestem pelna obaw i przejeta, wiec bardzo Was prosze - pomozcie mi swoja dobra rada (bo nie ma to jak doswiadczenie)

Pozdrawiam
  • Re: pierwsza rozmowa - o co pytać?

blondi > 15-02-2011, 0:44

ja dzisiaj przeszukiwałam forum (szukam rodzinki), bo wiedziałam, że jest taki temat co do pytań i znalazłam 8) <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.aupairpoland.com.pl/viewtopic.php?f=3&t=4447&st=0&sk=t&sd=a&hilit=jakie+pytania+zada%C4%87">viewtopic.php?f=3&t=4447&st=0&sk=t&sd=a&hilit=jakie+pytania+zada%C4%87</a><!-- l --> bardzo fajna ściąga :wink:
  • Re: pierwsza rozmowa - o co pytać?

la_orquidea > 15-02-2011, 0:49

dzieki wielkie za pomoc :*
  • Starszy wątek Nowszy wątek