• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Manchester

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Spotkania

• Manchester

• Manchester
  • Manchester

asza25 > 10-02-2011, 2:19

hej

poszukuję au pair kolezanek do pogadania, wspolnego zwiedzania, wypady i wspierania sie piszcie na <a href="mailto:asza20@hotmail.com">asza20@hotmail.com</a>

pozdrawiam
  • Re: Manchester

agaaacisko > 16-03-2011, 15:01

Hej, pod koniec marca wyląduje w okolicach Manchesteru... Chętnie poznam dziewczyny, które już tam są

libellule > 25-03-2011, 18:59

ja będę au pair w Wakefield od 14 kwietnia, moje gg: 11347769

cheerUP > 01-05-2011, 19:26

Hej libellule - ja jestem z Driffield, do Yourku mam z pol godziny jazdy a do Leeds z godzinke. Moze masz ochote pogadac-tylko prosze podaj mi swoj adrej mailowy.

BootyGi > 29-06-2011, 16:44

Hej dziewczyny,

jest może któraś z was z okolic Manchesteru lub okolicach - Bury, Middleton itp ma ochote wyjsc na kawe, zakupy albo pogadac?

ilo_onka > 12-07-2011, 23:45

Hej !

Ja od piątku będe w Haslingden (okolice Manchesteru) Jestem chętna na jakieś spotkania w razie czego prosze o kontakt śmiało : <a href="mailto:jelonek_pieronek@interia.pl">jelonek_pieronek@interia.pl</a> Powiedzcie mi jak tam miasto i co ciekawego mozna tam robić?

I czy można się pobawić ?

Pozdrawiam

k.czuja > 16-07-2011, 15:34

Siemka, ja nazywam się Kaśka ( 18 lat), jestem w Lymm ( koło Manchesteru) i się mega nudzę . Jak ktoś chciałby się spotkać kiedyć i jest mniej więcej w pobliżu ( albo nawet jak nie jest w pobliżu), to pisać na <a href="mailto:k.czuja@wp.pl">k.czuja@wp.pl</a>, albo na gg - 7157250 .

kalciaa > 13-11-2011, 17:39

Witam. Obecnie mieszkam niedaleko Kendal. Jeśli jest ktoś z okolicy i ma ochotę sie spotkac prosze o wiadomosc na maila <a href="mailto:kalciaa@gmail.com">kalciaa@gmail.com</a>

pozdrawiam

Agnieszka

fdotka > 22-11-2011, 21:49

Melduję się! W pierwszym tygodniu stycznia zamieszkam w Wilmslow, niedaleko Manchesteru. Czy któraś z was poszłaby ze mną na spacer, pokazała Manchester, poszła na zakupy?

trish874 > 28-04-2012, 17:04

hej.dziewczyny mieszkam w Lymm mam blisko do Manchaster , Warnington.jestem tu od tygodnia czy jest ktos z Lym-Warington-Manchaster?te okolice.szukam kolezanek na wspolne zakupy, wypady na kawe itd..moje gg 8971774 .

pozdrawiam
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna