-
-
Agusska w Londynie !! :)
Agusska > 15-01-2011, 23:31
No i zaczyna sie moja kolejna przygoda jako operkaTym razem wybralam Londyn. W srode (19.01) lece. Moja rodzinak mieszka w polnocno zachodniej czesci Londynu. Bardzo mnie to cieszy bo ta okolice znam bardzo dobrze.
Bede zajmowac sie 2 chlopcow: Harry(prawie 7) i Josh(9). Za okolo 30 godzin tygodniowo dostaje 95 funtow. Mogloby byc lepiej ale zalatwie sobie jakie dodatkowy babysitting i bedzie dobrze
Praktycznie nic poza opieka nad dziecmi mnie nie interesuje<jupi> wiec na szczescie nie bede musiala sprzatac np lazienek itp.
Rozmawialam juz z moja host mama kilka razy i wydawalas ie bardzo sympatycznaZobaczymy jak bedzie :wink: -
Re: Agusska w Londynie !! :)
rosario > 17-01-2011, 11:03
powodzenia ;D
londyn fajna sprawa ; ))
z tym kieszonkowym nie jest źle , ale w sumie mogliby zaokrąglić do 100Ł xd
jedziesz sama czy przez agencję ? -
tosia_ > 17-01-2011, 13:10
A gdzie dokładnie w Londynie będziesz? -
Agusska > 17-01-2011, 15:24
Jade przez angielska agencje. Czyli troche lepiej niz na wlasna reke, tak mi sie wydaje
A z tym gdzie bede to nie jestem pewna, czy to jeszcze cricklewood czy juz willesden green -
rosario > 29-01-2011, 17:36
no i jak tam w londynie? jak rodzinka? ;D
pisz, pisz!! -
tosia_ > 31-01-2011, 21:49
Jeśli Cricklewood to mam do Ciebie całkiem blisko. -
tosia_ > 31-01-2011, 21:50
Jeśli Cricklewood to mam do Ciebie całkiem blisko. -
Agusska > 01-02-2011, 11:34
No i jestem w Londynie. Minelo juz troche czasu wiec moge cos powiedziec o rodzinieMialam duzo szczescia ze trafilam wlasnie na nich. Sa fantastyczni. Dzieci dobrze wychowane i zawsze sluchaja, oczywiscia jak to dzieci czasami maja swoje humorki ale ogolnie sa cudni (2 chlopcow) Host mama jest bardzo mila, sympatyczna, ciagle mi pomaga we wszystkim, wiem z gory na 2 miesiace kiedy musze odebrac dzieci ze szkoly,kiedy mam babysiting A chlopcow odbieram ok 2 razy w tyg i tyle, rano ona zawsze je zawozi do szkoly mam duzo wolnego czasu, rano to wlasciwie wstaje 15min przed ich wyjsciem z domu, pilnuje zeby mieli np. te same buty na nogach i to tyle po szkole robie im kolacje, pilnuje zeby odrobily lekcje i potem kapiel. Weekendy zawsze mam wolne -
Agusska > 11-02-2011, 23:11
Zostałam sama :? Moja host rodzinka pojechała na tygodniowe wakacje. Nawet się ciesze bo mam trochę czasu żeby pozwiedzać Londyn itp ale świadomość tego ze będę sama w nocy w tak dużym domu trochę mnie przeraza. 8O -
Aśśśś > 18-02-2011, 18:17
I jak przetrwałaś ten czas?Ja też zostaje od jutra sama, no nie całkiem, :mrgreen: mam jeszcze psa i kota do towarzystwa przez okrągły tydzień