• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Co ozn. stawka "Au Pair"?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Co ozn. stawka "Au Pair"?

sgalazka1985 > 07-01-2011, 17:57

Może wiecie o co chodzi ze stawką (tzw kieszonkowym)dla Au Pair (UK) w Prowork: niektóre rodziny podają w ogłoszeniu ile dają funtów tygodniowo a w innych jest stawka: "Au Pair". domyślam się, że to jakaś standardowa kwota? ale ile konkretnie ona wynosi?

jakie kwoty kieszonkowego was zadowoliły? bo to na pewno też brałyście pod uwagę przy wyborze rodziny?

Pozdro!
  • Re: Co ozn. stawka "Au Pair"?

au pair_ala > 07-01-2011, 20:04

stawka Au Pair to ok 60-120 - zależy ile godzin "pomagasz" itd. Jak dla mnie stawka 90 funtów za ok. 25-30 godzin tyg jest ok:-)

karolinka > 09-01-2011, 21:43

kieszonkowe zalezy od tego ile masz obowiazkow, dzieci i godzin choc mozesz sie z rodzina dogadac ze za dodatkowa kase bedziesz np prasowac raz w tyg ciuchy hostow..

Aśśśś > 17-01-2011, 19:03

Ja uważam że taką stwka jest 70 Funciaków, bo większość Au Pair które tu poznałam ma właśnie taką stawkę, ale oczywiście wszystko idzie rodziną

KaTe_18 > 22-03-2011, 23:20

a dostajecie dodatkowa kase za nadgodziny np. kiedy dziecko jest chore albo dzieci maja wolne od szkoly i jestescie z nimi caly dzien? moja hostka ani nie mysli chyba zeby placic mi jakas dodatkowa kase a normalnie za tydz mam £70. jak to jest u was?

Aśśśś > 23-03-2011, 0:28

Niestety, u mnie to samo, 70 i basta.

89dzoana89 > 23-03-2011, 0:53

100 za 20h pracy tygodniowo+ jesli maly bedzie chory to umawiamy sie na dodatkowa stawke godzinowo :mrgreen: Chory jeszcze nie byl wiec nie wiem jaka stawka by to byla ale znajac ich nie mniej niz 7£

Aśśśś > 24-03-2011, 17:21

[quote name="89dzoana89"]100 za 20h pracy tygodniowo+ jesli maly bedzie chory to umawiamy sie na dodatkowa stawke godzinowo :mrgreen: Chory jeszcze nie byl wiec nie wiem jaka stawka by to byla ale znajac ich nie mniej niz 7£[/quote]

Jaaaaaaa szczęsciara

agaaacisko > 06-04-2011, 1:53

hej dziewczyny! Ja mam 80 funtow/tyg, dziecko dwa lata i pracuje od pon-pt od 7.45 do ok.17.30 Dziecko nie chodzi jeszcze do zadnego przedszkola, spi ok. 1h po poludniu, ja w tym czasie albo cos uprasuje albo ogarniam mieszkanko (drobne prace). I tak sie zastanawiam, czy ok?
  • Starszy wątek Nowszy wątek