• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

jezyki obce

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• jezyki obce

• jezyki obce
  • jezyki obce

Gość > 08-02-2004, 0:51

Za dwa dni lece do Francji i powiem szczerze ze im blizej tym bardziej sie boje najbardziej jednak przeraza mnie jezyk... zdaje sobie sprawe ze poziom mojego francuskiego nie jest super extra, ale obawiam sie o dogadywanie sie z dziecmi... Powiedzcie jak to bylo u was?
  • Re: jezyki obce

Paula > 14-02-2004, 6:54

Mary_An to jak wyjechała? jeżeli nie znała? chociaż w stopniu podstawowym języka, ja wyjeżdżam do Anglii i muszę umieć się dogadać

Caroline > 21-04-2005, 12:48

No wła?nie też się zastanawiam kto to... Może to jakis posób na nabijanie sobie postów?

Tylko po co?

agulka > 21-04-2005, 13:02

a dostajecie moze jakies wiadomosci na prv od tej tajemniczej osobki???

kasik > 21-04-2005, 13:04

No jeszcze tego by brakowalo.. :lol:

I tak mnie to niezle wkur... :evil:

A Ty Agulka cos dostalas??

oliwka911gt > 21-04-2005, 13:50

JA DOSTAJE :!: :!: :!: i mnie kurwica bierze, caly czas nadupca ze mam wejsc ta idiotyczna stronke. na ktora wejsc sie nie da :!: :!: nieweim co to i sakd to sie wzielo. jak sie zapytalam tego czegos o to to mip odala adres tej stronki bym se tam weszla :!: :!:

ide zaliczac ten cholerny warunek, wrrr... o 15 godzina zero 8O

agulka > 21-04-2005, 14:10

no do mnie to samo!!!!!! trafia mnie, co to ma byc?! jak sie tego pozbyc??!!! co , ktos ma taki sposb na zabawe, czy jak :twisted:

agulka > 21-04-2005, 17:19

ja nie wchodze..ale wkurza mnie to jak za kazdym razem mi ta sama wiadomosc ze strona wyskakuje grrrrrr wstretne wirusy!!!! sio!!! ja dopiero co po formacie jestem..

Ally > 24-04-2005, 1:53

Trzeba antywirusy instalować i żaden adware nie wejdzie. Mi osobi?cie żadne powiadomienia i okienka nie wyskakuj?. Ale wcze?niej też miałam urwanie głowy z nimi.

Olga Anna > 24-04-2005, 11:41

A ja wroce do tematu jezyka

Nie znalam norweskiego przedprzyjazdem, mialam tylko podstawy szwedzkiego i to duzo pomoglo! dzieciaki nie znaly slowa po angielsku ale hosci przez pierwszy miesiac nie zostawiali mnie samej na dlugo z dzieciakami...

A teraz?

teraz jak chce napisac maila po angielsku musze uzywac slownika norwesko - angielskiego bo mam problemy z angielskim! o wiele latwiej mi sie mowi i pisze po norwesku .... :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia