-
-
jezyki obce
Gość > 08-02-2004, 0:51
Za dwa dni lece do Francji i powiem szczerze ze im blizej tym bardziej sie bojenajbardziej jednak przeraza mnie jezyk... zdaje sobie sprawe ze poziom mojego francuskiego nie jest super extra, ale obawiam sie o dogadywanie sie z dziecmi... Powiedzcie jak to bylo u was? -
Re: jezyki obce
Paula > 14-02-2004, 6:54
Mary_An to jak wyjechała? jeżeli nie znała? chociaż w stopniu podstawowym języka, ja wyjeżdżam do Anglii i muszę umieć się dogadać -
Caroline > 21-04-2005, 12:48
No wła?nie też się zastanawiam kto to... Może to jakis posób na nabijanie sobie postów?
Tylko po co? -
agulka > 21-04-2005, 13:02
a dostajecie moze jakies wiadomosci na prv od tej tajemniczej osobki??? -
kasik > 21-04-2005, 13:04
No jeszcze tego by brakowalo.. :lol:
I tak mnie to niezle wkur... :evil:
A Ty Agulka cos dostalas?? -
oliwka911gt > 21-04-2005, 13:50
JA DOSTAJE :!: :!: :!: i mnie kurwica bierze, caly czas nadupca ze mam wejsc ta idiotyczna stronke. na ktora wejsc sie nie da :!: :!: nieweim co to i sakd to sie wzielo. jak sie zapytalam tego czegos o to to mip odala adres tej stronki bym se tam weszla :!: :!:
ide zaliczac ten cholerny warunek, wrrr... o 15 godzina zero 8O -
agulka > 21-04-2005, 14:10
no do mnie to samo!!!!!! trafia mnie, co to ma byc?! jak sie tego pozbyc??!!! co , ktos ma taki sposb na zabawe, czy jak :twisted: -
agulka > 21-04-2005, 17:19
ja nie wchodze..ale wkurza mnie to jak za kazdym razem mi ta sama wiadomosc ze strona wyskakuje grrrrrr wstretne wirusy!!!! sio!!! ja dopiero co po formacie jestem.. -
Ally > 24-04-2005, 1:53
Trzeba antywirusy instalowaći żaden adware nie wejdzie. Mi osobi?cie żadne powiadomienia i okienka nie wyskakuj?. Ale wcze?niej też miałam urwanie głowy z nimi. -
Olga Anna > 24-04-2005, 11:41
A ja wroce do tematu jezyka
Nie znalam norweskiego przedprzyjazdem, mialam tylko podstawy szwedzkiegoi to duzo pomoglo! dzieciaki nie znaly slowa po angielsku ale hosci przez pierwszy miesiac nie zostawiali mnie samej na dlugo z dzieciakami...
A teraz?
teraz jak chce napisac maila po angielsku musze uzywac slownika norwesko - angielskiego bo mam problemy z angielskim! o wiele latwiej mi sie mowi i pisze po norwesku .... :lol: