-
-
prezenty od hostow i zyczenia
aniolek > 24-12-2010, 2:16
Chcialam sie tylko pochwalic ze dostalam prezent od hostow pod choinke :mrgreen: tzn oni sa zydami ortodoksyjnymi(swiat nie obchodza ani nie mamy choinki) wiec tymbardziej jest mi baaardzo milo :mrgreen: i dali mi jutro wolne i host mnie dzis albo jutro rano zawiezie do mojej rodzinki :mrgreen:
Powodzenia i walki, sukcesu i ewentualnych darów,
w postaci cech charakteru,
Uśmiechu, przyjaciół, pogody ducha.
Słońca świecącego w dni ciemne i pochmurne!
Dróg dobrych i ścieżyn życia, losu łatwego!
Zdrowia by móc w nimi brnąć
dobrego ducha wiary i myśli w 2011 Wesolych Swiat.
pozdrawiam -
Re: prezenty od hostow i zyczenia
rajtuzy > 26-12-2010, 19:58
No to ja też się pochwalę :-) Od swojej Irlandzkiej rodzinki dostałam łańcuszek z harfą, ciapciaki w kształcie pszczoły, dwa filmy DVD, taką zawieszkę (nie wiem do końca, co to właściwie jest ) w kształcie dzwoneczka, zestaw kosmetyczny, słodycze i ekstra pieniądze :-)
Merry Christmas everyone! -
martyna > 27-12-2010, 7:06
2 piżamy, kosmetyki, kapcie i bilety do kina -
Aśśśś > 31-12-2010, 16:11
Ja też sie pochwalęszalik - ręcznie robiony przez Hostkę, skarpetki - renifery- z dzwoneczkami na palcach, żeby było słychac ze idę, i porządne markowe emu - buty, czy jak sie to tam pisze, - byłam w szoku -
aniolek > 31-12-2010, 18:35
[quote name="Aśśśś"]Ja też sie pochwalęszalik - ręcznie robiony przez Hostkę, skarpetki - renifery- z dzwoneczkami na palcach, żeby było słychac ze idę, i porządne markowe emu - buty, czy jak sie to tam pisze, - byłam w szoku [/quote]
zartujesz???ale lepsze to niz nic hehheh -
tosia_ > 02-01-2011, 18:40
Ja dostałam zajebistą paletkę 78 cieni marki NYX i dodatkowe Ł50. Byłam prze szczęśliwa i w kompletnym szoku. -
Klarasek > 10-01-2011, 1:05
A ja dostałam komplet szalik, czapka rekawiczki...
I powiem, ze srednio mi sie to podoba.
1. Jestem w Hiszpanii i tu nie jest na tyle zimno zeby sie tak ubierac
2. rzczey pochodza ze sklepu, ktory nalezy do hostki
3. ja juz mam 2 pary rekawiczek i szalik o czym wszyscy wiedza
takze generalnie czuje sie jakby hostka na ostatnia chwile wziela sobie cos z polki z wlasnego sklepu :/ -
young_lady_88 > 10-01-2011, 1:15
ja dostalam komplet bizuterii (kolczyki + naszyjnik), zestaw swiateczny Dove i podwojne kieszonkowe. Bylam w szoku bo nie spodziewalam sie niczegomoze to mniej niz dostaly inne dziewczyny z forum ale i tak sie ciesze -
marika299 > 11-01-2011, 3:15
a ja nic nie dostalam,chociaz dzieciakom(3) kupiam prezenty i do tej pory 2 kupilam tez prezenty na urodziny.
no ale z drugiej strony bylam na swieta na 2 tyg w pl i mi za ten czas zapalca,a ogolnie nalezy mi sie tylko 1 tyg platnego bo lada dzien od nich odchodze.. -
89dzoana89 > 11-01-2011, 11:28
A i ja dostalam cosik z racji swiat jak i tego ze konczylam moj pobyt u rodzinki;P
Komplet kosmetykow, takich ktore uzywalam na okraglo a ktore sa dosc drogie i z racji tego ze jechalam z nimi do Polski ( bylam u Polskiej rodzinki w Londynie ) to mialam taniej podroz :mrgreen: