-
-
Jakie zdjęcia najlepiej wysłać rodzinie?
sgalazka1985 > 19-12-2010, 22:58
hej! mam dylemat jakie zdjęcia wysłać rodzinie (do UK), żeby jak najlepiej się zaprezentować. z czasów kiedy opiekowałam się dziećmi mam tylko jedno- jedyne zdjęcie! teraz dzieci nawet mnie już przerosły i nie mam szans zeby zrobić jakiekolwiek zdjęcia z dzieciakami! czy mam załączyć w zamian kilka zdjęć przedstawiających tylko mnie? czy wystarczą takie na których jestem uśmiechnięta i pogodna? czy to wystarczy rodzinie, czy wypadnę raczej marnie bez zdjęć np. podczas zabawy z dziećmi? jak to wyglądało w waszym przypadku?co przedstawiały wasze zdjęcia? na czym sie szczególnie skupiliście?
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. -
Re: Jakie zdjęcia najlepiej wysłać rodzinie?
purple2891 > 20-12-2010, 1:26
Ja wysłałam jedno gdzie widać mi twarz doklanie - tzw. portretowe, jedno z koniem, z dziećmi nie miałam niesteyjedno z psem moim i jakieś z rodziną np. jedno z nart
Wyślij takie, z którego można coś wywnioskować, jaka jestes mniej wiecejoczywscie duuuuuuuuuuuuzo usmiechu -
dosiunia > 20-12-2010, 12:25
Ja wysłałam portretowe, później takie, gdzie widać mnie całą. Najlepiej wysyłać takie z dziećmi - wiadomo! Ale jak sie nie ma, to dużo uśmiechu i mile są widziane z wakacji, albo ze zwierzętami. Jak np. rodzina oczekuje, żeby chodzić z dziećmi na basen czy rower to takie zdjęcie się wysyła, wszystko pod rodzinę) -
au pair_ala > 20-12-2010, 12:42
a ja zaprosiłam moją sąsiadke, która ma małe dzieci na kawkę i popobiłam sobie zdjęcia z nimi np: na placu zabaw, w parku itd. i nie zapomniałam o zmianie ubrań, żeby było inaczej :mrgreen: -
blonde > 01-01-2012, 23:48
Ja jestem właśnie na etapie składania do kupy swojej aplikacjiI trochę utknęłam przy temacie zdjęć... Generalnie rzecz biorąc bardzo nie lubię jak mi ktoś robi zdjęcia i raczej stoję po drugiej stronie obiektywu, tzn. ja je robię I okazało się, że mam bardzo mało takich zdjęć, które mogłabym dołączyć. Oczywiście mogę jeszcze kombinować i poprosić kogoś o to, żeby jakieś zdjęcia mi zrobił Ale nie o tym chciałam...
Dziewczyny (i chłopaki), jakie zdjęcia były w Waszych aplikacjach? Szczególnie interesuje mnie to czy były i jak dużo było Waszych zdjęć z jakimiś dziećmi? Dawaliście raczej takie z rodziną, czy takie na których byliście sami?
Każda Wasza wypowiedź będzie dla mnie w tym momencie na wagę złota -
natgreen > 02-01-2012, 2:27
No wiec, ja dalam pare zdjec z dzieckiem a reszta to z moim kotem, z rodzicami na wakacjach, z przyjaciółką, jak jeżdze na łyżwach, jak pieke, z moich wycieczek róznych, z rodzina na urodzinach. generalnie dobrze jest wybrac takie zdjecia, ktore cos o Tobie mowia, które przedstawiaja Ciebie i Twoja rodzine, może zainteresowania. Nie musisz miec samych zdjec z dziećmi -
justa1658 > 05-01-2012, 18:45
Ja wysłałam w większość z dziećmi, ale również zdjęcia z rodziną są bardzo dobrze odbierane, poza tym jestem za wysyłaniem zdjęć, gdzie robimy coś co lubimy, bo to zawsze mówi rodzinie coś o nas, a przecież nie chcielibyśmy rodzinki, która jest naszym totalnym przeciwieństwem. I jeszcze myślę, że jeśli udało nam się wcześniej odwiedzić kraj do którego wyjeżdżamy warto wysłać zdjęcia z tych podróży. Ogólnie wydaje mi się, że lepiej jednak wysyłać zdjęcia z ludźmi, bo wtedy jest tak jakoś naturalniej, no i oczywiście uśmiechnięte