• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

AU PAIR IN AMERICA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• AU PAIR IN AMERICA

• AU PAIR IN AMERICA
  • AU PAIR IN AMERICA

jolieparis7 > 19-12-2010, 16:34

Czy ktoś był z nimi?? Proszę o opinie!:p
  • Re: AU PAIR IN AMERICA

Justi > 19-12-2010, 18:43

ja złożyłam u nich aplikację. równolegle z inną agencją. i mogę ci śmiało powiedzieć, że t wszystko tak niesamowice długo trwa, że głowa mała. w innej agencji mój au pair room jest już od 3 tyg otwarty, a tu nadal czekam bo moja aplikacja 'is being reviewed' przez biuro w Londynie. tragedia.

Noemi.best > 19-12-2010, 20:48

Ja z nimi jestem, i jestem bardzo zadowolna. Fakt ze czekalam na akceptacje aplikacji 3 tyg, ale pozniej mialam po kilka rodzin dziennie.

jolieparis7 > 19-12-2010, 20:54

A gdzie dokladnie jestes? Fajna rodzina, dom, sąsiedzi i okolice?

Justi > 19-12-2010, 21:28

[quote name="Noemi.best"]Ja z nimi jestem, i jestem bardzo zadowolna. Fakt ze czekalam na akceptacje aplikacji 3 tyg, ale pozniej mialam po kilka rodzin dziennie.[/quote]

to super. być może tylko ten okres akceptacji aplikacji trwa tak dlugo i później wszystko pójdzie z górki

Noemi.best > 20-12-2010, 1:55

Jestem w Wellington, Florida. Rodzina spoko, dzieci tez, okolica fajna. Nie mam na co narzekac

Justi > 20-12-2010, 15:53

Noemi.Best a jak było z filmikiem? załadowałaś go rzed akceptacją aplikacji, czy mogłaś to odłożyć na później??

Noemi.best > 20-12-2010, 17:37

W ogole go nie zrobilam. Zachecali mnie do tego, ale jakos nie mialam czasu. Ale chyba mozna go dorzucic juz po akceptacji profilu.

Jobbybum > 28-12-2010, 15:48

[quote name="Noemi.best"]Jestem w Wellington, Florida. Rodzina spoko, dzieci tez, okolica fajna. Nie mam na co narzekac [/quote]

Jezus Maria przecież tam pogodę na miłośc kręcą! ;D Szukaj mi Sophi Bush i zrób z nią zdjęcie Kochana! ;D

Justi > 11-01-2011, 14:58

normalnie dostaję szału z tą agencją. jak długo można czekać na akceptaję profilu. napisałam do nich, niby wszystko jest w porządku, zasugerowali pewne zmiany, zrobiłam to co chcieli i znów czekam. zaczynam tracić cierpliwosc.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna