-
-
ZNACIE AGENCJA GUIDE?
LINKA1 > 09-12-2010, 9:37
HEJ
MAM DO WAS PYTANKO ...CZY ZNACIE AGENCJE GUIDE?...CZY KTOŚ MOŻE WIĄCEJ O NIEJ NAPISAĆ? CZY WARTA JEST ZAINTERESOWANIA I SPRAWDZONA? ... PRACUJE TAM P.DANUTA ,KTÓRA PODOBNO ZAJMUJE SIĄ SPRAWAMI AU PAIR..JAK KTOŚ POSIADA JAKĄŚ WIEDZĄ ZAPRASZAMDZIĄKUJE -
Re: ZNACIE AGENCJA GUIDE?
zlosnica > 09-12-2010, 10:08
Nie znam. -
julita883 > 09-12-2010, 10:36
Z tego co sie orientuje to biuro nie ma swojej placówki i wszystko trezba załatwiać przez interent i telefon ale pewna nie jestem i jak wyjeżdżasz do USA to współpracuja z tą trochę gorszą agencją Interchange.... -
LINKA1 > 09-12-2010, 10:41
NIE DO USA, JAK CHCIAŁABYM WYJECHAĆ DO EUROPY ..GDZIEŚ GDZIE BĄDZIE JĄZYK ANGIELSKI..TO RACZEJ
ANGLIA..NO WŁAŚNIE STRASZNIE MAŁO O TEJ AGENCJI SŁYSZAŁAM...HMM -
Noemi.best > 09-12-2010, 18:09
Moja kolezanka byla z nimi w USA w 2006 roku i sobie chwalila. Tez mialam z ta agencja wyjechac, ale akurat byla w przejsciowym momencie zalatwiania papierow z agencja z USA, a nie chcialam czekac.
Guide wspolpracuje z AuPair in America jesli chodzi o scislosc.
A p. Danuta jest przemila osoba. Postawila mnie ponad firma, i szczerze powiedziala, ze zalatwiaja sprawy i nie wie kiedy rusza, wiec jesli mi sie spieszy nie powinnam czekac. Nie robila nic na sile, zeby mnie zatrzymac przy swojej agencji. Rzeczowa, mila i profesjonalna kobitka.