• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

ZNACIE AGENCJA GUIDE?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• ZNACIE AGENCJA GUIDE?

• ZNACIE AGENCJA GUIDE?
  • ZNACIE AGENCJA GUIDE?

LINKA1 > 09-12-2010, 9:37

HEJ

MAM DO WAS PYTANKO ...CZY ZNACIE AGENCJE GUIDE?...CZY KTOŚ MOŻE WIĄCEJ O NIEJ NAPISAĆ? CZY WARTA JEST ZAINTERESOWANIA I SPRAWDZONA? ... PRACUJE TAM P.DANUTA ,KTÓRA PODOBNO ZAJMUJE SIĄ SPRAWAMI AU PAIR..JAK KTOŚ POSIADA JAKĄŚ WIEDZĄ ZAPRASZAM DZIĄKUJE
  • Re: ZNACIE AGENCJA GUIDE?

zlosnica > 09-12-2010, 10:08

Nie znam.

julita883 > 09-12-2010, 10:36

Z tego co sie orientuje to biuro nie ma swojej placówki i wszystko trezba załatwiać przez interent i telefon ale pewna nie jestem i jak wyjeżdżasz do USA to współpracuja z tą trochę gorszą agencją Interchange....

LINKA1 > 09-12-2010, 10:41

NIE DO USA, JAK CHCIAŁABYM WYJECHAĆ DO EUROPY ..GDZIEŚ GDZIE BĄDZIE JĄZYK ANGIELSKI..TO RACZEJ

ANGLIA..NO WŁAŚNIE STRASZNIE MAŁO O TEJ AGENCJI SŁYSZAŁAM...HMM

Noemi.best > 09-12-2010, 18:09

Moja kolezanka byla z nimi w USA w 2006 roku i sobie chwalila. Tez mialam z ta agencja wyjechac, ale akurat byla w przejsciowym momencie zalatwiania papierow z agencja z USA, a nie chcialam czekac.

Guide wspolpracuje z AuPair in America jesli chodzi o scislosc.

A p. Danuta jest przemila osoba. Postawila mnie ponad firma, i szczerze powiedziala, ze zalatwiaja sprawy i nie wie kiedy rusza, wiec jesli mi sie spieszy nie powinnam czekac. Nie robila nic na sile, zeby mnie zatrzymac przy swojej agencji. Rzeczowa, mila i profesjonalna kobitka.
  • Starszy wątek Nowszy wątek