• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

polskie seriale za granica

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• polskie seriale za granica

aniolek > 02-12-2010, 4:16

Czy wy ogladacie polskie seriale za granica i jezeli tak to jak? bo ja chcialam sciagnac ipla na laptopa ale nie moge niewiem dlaczego :evil: czy macie jakies pomysly :?:online? wiem ze to moze niezbyt inteligentny temat ale mi sie taaak strasznie nudzi wieczorami, w polsce nie ogladalam tv prawie wcale ewentualnie tvn24 a tutaj po prostu padam :| :|
  • Re: polskie seriale za granica

Noemi.best > 02-12-2010, 6:39

ja w polsce ogladalam seriale na onet.vod ale kurde, w stanach to nie dziala!!!!!!!!! nie da sie, musisz byc w PL zeby to ogladac i straaaasznie mnie to wkurza!

WhiteDove > 02-12-2010, 11:51

Www.seans24.pl

Fakt faktem można dziennie tylko 50 minut za darmo ale na serial wystarczy

julita883 > 02-12-2010, 12:58

A spróbuj na www.serialeonline.pl jak ja byłam w USA to tak oglądałam Polskie filmy i seriale...tylko ze po 55 minutach trzeba zrobić godzinną przerwe i potem mozna wrócić do oglądania

Metallinka > 02-12-2010, 14:01

Nie godzinną, czasami pół godziny wystarcza A z Iplą nie wiem czego jest problem, ja codziennie oglądam tam Włatców Móch xD

marika299 > 03-12-2010, 1:33

ja polecam waszapolska tv.zawsze tam leci tvn,czesto tvp2,polsat,rzadziej tvp1.jednak troche czasu zajmie zanim sie odnajdziecie w tym sajgonie na stronce :lol:

aniolek > 03-12-2010, 3:02

[quote name="marika299"]ja polecam waszapolska tv.zawsze tam leci ***,czesto tvp2,polsat,rzadziej tvp1.jednak troche czasu zajmie zanim sie odnajdziecie w tym sajgonie na stronce :lol:[/quote]

bardzo serdecznie Ci dziekuje :mrgreen: dobre to jest

z reszta wszystkim bardzo dziekuje teraz to nie bede miala czasu dzieckiem sie zajac... :twisted:

amarr91 > 06-12-2010, 2:48

Dziewczyyyny.... Jeśli chodzi o seriale, to mogę polecić jedną świetną stronkę: iitv.info

Seriale są różniste, jest ich dużo, do wyboru. A co do limitu, to na wszystkich stronach jest limit. Raz to jest 50 minut, raz 70, to zależy. Ale przy oglądaniu filmu można to obejść. Przy serialach niestety nie.
  • Starszy wątek Nowszy wątek