-
-
polskie seriale za granica
aniolek > 02-12-2010, 4:16
Czy wy ogladacie polskie seriale za granica i jezeli tak to jak? bo ja chcialam sciagnac ipla na laptopa ale nie moge niewiem dlaczego :evil: czy macie jakies pomysly :?:online? wiem ze to moze niezbyt inteligentny temat ale mi sie taaak strasznie nudzi wieczorami, w polsce nie ogladalam tv prawie wcale ewentualnie tvn24 a tutaj po prostu padam :| :| -
Re: polskie seriale za granica
Noemi.best > 02-12-2010, 6:39
ja w polsce ogladalam seriale na onet.vod ale kurde, w stanach to nie dziala!!!!!!!!! nie da sie, musisz byc w PL zeby to ogladac i straaaasznie mnie to wkurza! -
WhiteDove > 02-12-2010, 11:51
-
julita883 > 02-12-2010, 12:58
A spróbuj na www.serialeonline.pl jak ja byłam w USA to tak oglądałam Polskie filmy i seriale...tylko ze po 55 minutach trzeba zrobić godzinną przerwe i potem mozna wrócić do oglądania -
Metallinka > 02-12-2010, 14:01
Nie godzinną, czasami pół godziny wystarczaA z Iplą nie wiem czego jest problem, ja codziennie oglądam tam Włatców Móch xD -
marika299 > 03-12-2010, 1:33
ja polecam waszapolska tv.zawsze tam leci tvn,czesto tvp2,polsat,rzadziej tvp1.jednak troche czasu zajmie zanim sie odnajdziecie w tym sajgonie na stronce :lol: -
aniolek > 03-12-2010, 3:02
[quote name="marika299"]ja polecam waszapolska tv.zawsze tam leci ***,czesto tvp2,polsat,rzadziej tvp1.jednak troche czasu zajmie zanim sie odnajdziecie w tym sajgonie na stronce :lol:[/quote]
bardzo serdecznie Ci dziekuje :mrgreen: dobre to jest
z reszta wszystkim bardzo dziekujeteraz to nie bede miala czasu dzieckiem sie zajac... :twisted: -
amarr91 > 06-12-2010, 2:48
Dziewczyyyny.... Jeśli chodzi o seriale, to mogę polecić jedną świetną stronkę: iitv.info
Seriale są różniste, jest ich dużo, do wyboru. A co do limitu, to na wszystkich stronach jest limit. Raz to jest 50 minut, raz 70, to zależy. Ale przy oglądaniu filmu można to obejść. Przy serialach niestety nie.