-
-
Prezwnty swiateczne i nie tylko
WhiteDove > 17-11-2010, 18:45
Byl juz temat o prezentach na poczatek znajomosci, teraz chce sie dowiedziec co i czy kupujecie dzieciom, hostom na urodziny/imieniny/gwiazdke? Czy jest to cos wiekszego, czy np jakies lepsze czekoladki? -
Re: Prezwnty swiateczne i nie tylko
juanita_90 > 17-11-2010, 21:06
jako iż ja przed świętami żegnam się już z nimi na zawsze robię ogromny album naszych wspólnych zdjęć z pobuty mojego z nimimyślę,że im się spodoba bo uwielbiają zdjęcia.
A tak to robiłam prezenty na urodziny, ciuszki, płyty, torebki etc -
Flower.Power.Diva > 19-11-2010, 0:16
Nic specjalnie super drogiego nie kupilam jeszcze. Ale zawsze jakis drobiazg sie znajdzie, ktory im sie spodoba.
Juanita_90: genialny pomysl, chyba za rok zgapie -
Aśśśś > 22-11-2010, 23:31
Ja strasznie lubię kupowac komuś prezenty i je wręczać - a jeszcze jak prezent jest trafiony to już w ogóle
Jeśli chodzi o gwiazdkę, to dla dzieci mam już zakupione prezenty ( mam 3 chłopów ) Lego, gra, Koszulka z ulubionym zespołem - nie są mega drogie, ale i nie są zbyt tanie, są takie w sam raz na moją kieszeń, Hostom też zamierzam coś kupić, ale to będzie wspólny prezent, typu wino i czekoladki, może do tego kupie kolczyki Hostce jak bede w PL, bo jesli chodzi o ojców, dziadków i bratów, to zawsze mam problem co kupić, -
Ewelina88 > 15-12-2010, 22:29
Nie mam zielonego pojecia co mam kupic hostom!!! Macie jakies pomysly? Please! Tak sie zastanawialam nad ramka na zdjecia dla hostki lub swieczka (jakas fajna) a dla hosta, takie zatyczki do butelek z winem - ale sama nie wiem :/ -
efffce > 16-12-2010, 4:42
hahaha nie wierze!!!!! Ewelinka slonce, ja wlasnie kupilam mojej hostce dwie ramki, bo widze, ze zdjecia walaja sie po domu, a ramek nie ma, a dla hosta bajerancki otwieracz do piwano to sie zgralysmy -
Ewelina88 > 16-12-2010, 5:24
O wow! ha ha... No widzisz, jedno spotkanie, pare telefonow i juz czytamy sobie w myslachCzyli jednak nie mam takich glupich pomyslow ;p Ale podsunelas mi pomysl z tym otwieraczem, bo host lubi piwka, a nie widze zadnego fajnego ;p -
Agulass > 16-12-2010, 14:49
A ja kupilam w sklepach wszystko za jednego funta takie duze skarpety z mikolajem i pelno slodyczyi powsadzalam do srodka, a do tego dla kazdego cos malego
Dla hosta smieszny krawat z melodyjką "Dżigl bels "dla mamuski zestaw kremow do rak ( przecena z 12 na 4 Ł ) dla 9 latka zestaw - kubek, goraca czekolada i breloczek z Simsonami bo je uwielbia, dla 16 latki babeczki zapachowe do wanny a dla 19latka ( tak wiem mam nieco "duze host dzieci" xd ) taki samolot zrobiony z puszki od Hinekena haha
Na kazdego srednio wydalam 6-7 funtowCo o tym myslicie ? -
Ewelina88 > 16-12-2010, 19:12
Moim zdaniem fajne prezentySmieszny pomysl z tym krawatem ;p -
ibiego > 17-12-2010, 18:16
kurcze ja tez mysle..co dla hostow ?ehh
haha a po choinka mam prezent od psa dla mnie,czy to nie jest slodkie ?