-
-
co dobrego robicie do jedzenia swoim host dzieciakom :D
sikorkaxx > 17-11-2010, 18:17
jak w temacie -
Re: co dobrego robicie do jedzenia swoim host dzieciakom :D
martyna > 17-11-2010, 18:25
śniadanie - płatki z mlekiem
lunch - zupka chińska
może jakiś owoc do tego
to by było idealnehahaha -
sikorkaxx > 17-11-2010, 18:35
LOL dokladnie ! hehe -
psc0 > 19-11-2010, 8:31
ja mam 4 dzieciaczkow, sniadanie przygotowuje im mama (ugh... kocham ta rodzinke, schodze na dol na gotowe, sniadanko na stole i zaparzona kawka w ekspresie;d) na lunch zostaja mi tylko maluchy, niemowlakowi butelke-wiadomo, a starszej kanapke, albo cos na cieplo (ryz z wazywami, lub smarze jej jakies miesko, generalnie to co jest w lodowce wrzucam do gara i mieszam) a kolacje przygotowuja rodzice... raz mama, raz tata tak wiec zbytnio sie nie popisuje kulinarnie heheh -
Klarasek > 19-11-2010, 12:17
To ja też jakoś niekoniecznie tu rozwijam swoje zdolności kulinarne... Na śniadanie starsza je herbatniki (tak nie przewidzialo sie wam), młodsza kaszkę. Obiad i kolacje gotuje ich tata albo zamawia w cateringu. Żyć nie umierać -
sikorkaxx > 19-11-2010, 14:49
lol, szczerze mi sie jakos nie widzi aby ślęczeć w kuchni 2 godzinychoc czasem bede pewnie miala ochote, hehe -
martyna > 19-11-2010, 15:28
w sumie nie wiem co moje dzieci jedzą ale przy temperaturach około 40 stopni to chyba człowiekowi za bardzo sie nie chce jeść. Śniadania i lunche będą na mojej głowie. Kolacje gotuje hostka bo lubi. Kuchnia włoska, meksykańska czyli jak dla mnie super -
maria_kujpom > 21-11-2010, 9:38
Kiedy martyna lecisz?
Moj Dan jadl zwykle kanapki/ jakies dania na szybko z paczki/ cos na wynos/ spagetti/pizze jakos nieprzejmowali sie czy to zdrowe czy nie kazali mi go tylko pozywic- czymkolwiek
Dinnery nalezaly do rodzicow czyli codziennie salatka z toffu, nudle z toffu, czy inne toffu na 1000 sposobowheheh -
sikorkaxx > 21-11-2010, 10:45
o matko co za rodzice loltofu nie znoszę Martyna leci ze mna 6 grudnia ^^ -
martyna > 21-11-2010, 13:55
szczerze? nie bardzo wiem co to toffu bo nie jadłam nigdy ale jakoś nie najlepiej mi sie kojarzy
a lecę za 2 tygodnie! już!! masakra...