-
-
Czy ktoś wypełniał DS-160?
bucik55 > 09-11-2010, 20:30
hej,
czy kots wypelnial ten wniosek wizowy i moze mi udzielic kilka info? ciagle mnie wywala na pierwsza str, albo sie nie zapisuje. czytlaam na necie ze ludzie tez maja problem z wypelnienim tego formularza
help -
Re: Czy ktoś wypełniał DS-160?
aniolek > 10-11-2010, 17:16
tak teraz wszyscy to wypelniaja. -
aniolek > 10-11-2010, 17:18
[quote name="aniolek"]tak teraz wszyscy to wypelniaja.[/quote]
a chcialam napisac ze musisz kazda strone od razu zapisaywac i ta w necie tez bo jak masz zapisane na pulpicie to cie kieruje do neta ja juz nie pamietam dokladnie ale sama siedzialam z 3 godz, jak cos to pisz -
bucik55 > 10-11-2010, 18:02
ja to tak sie nadenerwowalam przy tym, ze szkoda gadac! to jest beznadziejne. ale juz po wypelnialam to 2h, ja mialam jeszcze to bardzije skomplikowane, bo pracowalam na umow o prace i bylam w usa blablabla i wiecej do wypelniania mialam. dla mnie dramat. mam nadzieje, ze nie zakuja mnie w ambasadzie w jakdanki, jak cos mam zle tam wypelnionego nieswiadomie ;p. mam wielkie obawy przed ta wizyta :/. -
aniolek > 10-11-2010, 19:58
[quote name="bucik55"]ja to tak sie nadenerwowalam przy tym, ze szkoda gadac! to jest beznadziejne. ale juz po wypelnialam to 2h, ja mialam jeszcze to bardzije skomplikowane, bo pracowalam na umow o prace i bylam w usa blablabla i wiecej do wypelniania mialam. dla mnie dramat. mam nadzieje, ze nie zakuja mnie w ambasadzie w jakdanki, jak cos mam zle tam wypelnionego nieswiadomie ;p. mam wielkie obawy przed ta wizyta :/.[/quote]
ja tez bylam na wakacjach kilka razy ale ja tez bzdury gdzie niegdzie powpisywalam np kto ci oplaca podroz? ja
wiec wiesz nie ma co sie stresowac oni i tak nie biora tych kartek tylko 1 -
bucik55 > 10-11-2010, 21:03
naszczescie jakos to uciułałam ;p ile placilas za przeslke DHL? bo ja nie moge znalzc zadne info na str amb i kowcie? -
Noemi.best > 11-11-2010, 20:36
przesylka DHL kosztuje 23 pln. -
sikorkaxx > 15-11-2010, 23:59
a twoj lokalny koordynator nie udzielal ci pomocy? ja nonstop dzwoniłam z pytaniami do Pani Cebuli lol az mi potem glupio bylo -
bossowsky > 02-01-2011, 18:32
[quote name="sikorkaxx"]a twoj lokalny koordynator nie udzielal ci pomocy? ja nonstop dzwoniłam z pytaniami do Pani Cebuli lol az mi potem glupio bylo[/quote]
bylas pod opieka Anny Cebuli z PROWORKU? tez jestem, i musze przyznac, ze zawsze mowi, ze jakby byly problemy to dzwonic