• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

On

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• On

• On
  • On

Lukaszenko509 > 04-11-2010, 22:17

Siemka,

mam pytanko czy au pair to sa same dziewczyny bo bardzo mnie interesuje taki wyjazd juz wiele na ten temat czytałem i chyba jestem zdecydowany ale czy chłopak ma jakiekolwiek szanse aby zwyjechac i zostac opiekunem dziecka??

chyba mam male szanse na znalezienie rodziny no nie??
  • Re: On

karolinka > 04-11-2010, 22:24

jasne, ze moze wyjechac.. ale zalezy gdzie.. no i jest mniej rodzin, ktore chca miec chlopca..

WhiteDove > 04-11-2010, 23:37

Hej Faceci, choc dluzej musza czekac, to tez maja szanse na wyjazd i nawet na naszym forum mamy pare watkow na ten temat i chlopacy sie wypowiadaja. Poza tym au pair to nie jest zwykla 'opiekunka', czasem rodziny szukaja kogos na ksztalt starszego rodzenstwa dla swojego dziecka, wiec niewykluczone, ze jakas rodzina nie zechce miec towarzysza dla swojego syna np zeby pograc w pilke itp itd. Takze powodzenia

aniolek > 05-11-2010, 2:52

wiesz co na szkoleniu w ny bylo duzo chlopakow no moze nie tak duzo ale w mojej grupie na okolo 20 osob bylo 3;/ no ale zawsze to cos no nie???

Lukaszenko509 > 05-11-2010, 8:33

no tomnie troszke pocieszyliscie a chcac wyjechac w lipcu to kiedy musial bym sie juz zapisac i zaczac szukac jakiejs rodziny?

Johnson > 05-11-2010, 10:11

jakieś 3 miesiące temu

mloda > 05-11-2010, 14:35

[quote name="Johnson"]jakieś 3 miesiące temu [/quote]

lol dokladnie! :mrgreen:

zlosnica > 05-11-2010, 15:33

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.aupairpoland.com.pl/viewtopic.php?f=57&t=5283">viewtopic.php?f=57&t=5283</a><!-- l -->

Lukaszenko509 > 05-11-2010, 17:28

Acha heh no to troszkę sie spóźniłem hehe

a ile trzeba na poczatek kasy zainwestować bo z tym u mnie ciezko.......

aniolek > 05-11-2010, 18:25

[quote name="Lukaszenko509"]Acha heh no to troszkę sie spóźniłem hehe

a ile trzeba na poczatek kasy zainwestować bo z tym u mnie ciezko.......[/quote]

jak zainwestowac??? najlepiej to w opieke nad dziecmi;/ mnie sie wydaje :wink: ja tam bardzo powaznie podchodze do tego bo kiedy skoncze szkole to bede pracowala z dziecmi albo z mlodzieza a program to zalezy napewno oplazta za program i za ubezpieczenie ja zaplacilam ok 2300? cos takiego ale chyba mozna bez rozszerzonego ubez
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna