-
-
Straszne historie ;]
efffce > 20-10-2010, 18:22
Ze wzgledu na zblizajace sie halloween, pomyslalam, ze podziele sie z wami historia, ktora ostatnio uslyszalam od kolezanki-operki. Byc moze wy rowniez slyszalyscie kiedys jakas mrozaca krew w zylach historie dotyczaca niani/au pair, albo wam sie kiedys cos strasznego przytrafilo? :twisted:
W kazdym razie, ostatnio jechalam z kolezankami na wspinaczke po gorach i w samochodzie jedna z nich opowiedziala przerazajaca historieNie wiem czy to prawda, czy nie... mozliwe, ze to jakas scena z horroru, ktorego nigdy nie widzialam, a moja kolezanka sobie przywlaszczyla opowiesc :wink: ...ale jak to uslyszalam to niemal nie moglam spac tej nocy
(Opowiadam jako moja kolezanka) "Moja hostka opowiadala mi ostatnio, o niani swoich znajomych. Zwykla niania, ktora przychodzila jak jej potrzebowali, zadna au pair. Przyszla do pracy pewnego wieczoru, bo rodzice dzieciakow wychodzili na kolacje. Nakarmila dzieciaki, pozniej przeszla z nimi do salonu gdzie sie bawili, ogladali telewizje itd. Jednak dziewczyna czula sie bardzo niekomfortowo, gdyz na fotelu w salonie byla posadzona duza kukla clowna, a ona bala sie clownow. Zadzwonila wiec do matki dzieci: 'Hej [imie matki]. Mam takie dziwne pytanie. Czy moglabym schowac do szafy te kukle clowna, bo boje sie clownow i czuje sie bardzo nieswojo', na co matka jej odpowiada 'Poczekaj chwile, oddzwonie do Ciebie za doslownie 2 sekundy'. Rozlaczyla sie i doslownie za 2 sekundy dzwoni ponownie i mowi 'Wez ze soba dzieci, idzcie do lazienki i zamknijcie drzwi. My nie mamy zadnej kukly clowna w domu'."
Bozeeeeeee jak to uslyszalam to serce mi az staneloNajwyrazniej zlodziej myslal, ze nikogo nie ma w domu, ale jak sie okazalo, ze jest niania z dziecmi, usiadl po prostu na kanapie i udawal zabawke, caly czas im sie przygladajac!!! Teraz postawcie sie w sytuacji niani, ktora musi zachowac spokoj, zeby nie przestraszyc dzieci i nie zdradzic sie przed zlodziejem, ze wie kim on jest. Ja bym chyba wybiegla z placzem i piskiem z tego domu -
Re: Straszne historie ;]
Sake > 20-10-2010, 20:36
Nie będę mogła spać przez ciebie! -
au pair_ala > 20-10-2010, 21:21
oj! aż mi włosy stanęły dęba :-) -
carly15 > 20-10-2010, 21:28
wow no straszne to sama az sie przerazilam i nie wiem co bym zrobila. Teraz ciagle bede patrzec przez ramie czy nic za mna nie ma -
Katka > 20-10-2010, 21:48
dziiizzzz. brrr! hahahahaa...
bylo w jakims filmie ;D -
efffce > 20-10-2010, 21:55
A jednak ;] Tak mi sie cos wydawaloAle nadal przerazajace -
carly15 > 20-10-2010, 22:02
no co wy to z filmu? jakiego? ja cholernie nienawidze clownów ;/ kiedys wlasnie jak bylam mlodsza to widzialam jakis horrow z clownami i od tego czasu ich nienawidze wrrr -
efffce > 20-10-2010, 22:27
Ja nawet nie wiem czy to z filmu czy nieTak zasugerowala Katka, co jest bardzo mozliwe Historia dosyc nieprawdobodobna ale mega przerazajaca -
ila > 20-10-2010, 23:00
Obejrzyjcie sobie "When a stranger calls" (Kiedy dzwoni nieznajomy). Thriller. Opiekunka zostaje sama z dziećmi na babysitting i zaczynają się dziać różne niefajne rzeczy. Co najlepsze film pierwszy raz obejrzałam będąc au pair podczas babysitingu LOL. Polecam . -
carly15 > 20-10-2010, 23:08
[quote name="ila"]Obejrzyjcie sobie "When a stranger calls" (Kiedy dzwoni nieznajomy). Thriller. Opiekunka zostaje sama z dziećmi na babysitting i zaczynają się dziać różne niefajne rzeczy. Co najlepsze film pierwszy raz obejrzałam będąc au pair podczas babysitingu LOL. Polecam .[/quote]
hehe ogladalam nie tkai straszny ale jak ktos wogle nie oglada horrorow mozna sie rpzestraszyc a ja polecam cos na naprawde mocne nerwy "Babysitter Wanted" okropny hehe