-
-
AGENCJE Z WIELKIEJ BRYTANII
LINKA1 > 20-10-2010, 13:32
WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE
ZACZYNAM NOWY WĄTEK BO PRZEŚLEDZIŁAM FORUM I NIE WODZIŁAM TAKIEGO TEMATU WPROST, OCZYWIŚCIE ZNALAZŁY SIĄ JAKIEŚ POJEDYNCZE POSTY ALE NIC KONKRETNEGO:
A WIĄC:
CZY KTOŚ ZNA JAKIEŚ DOBRE AGENCJE ANGIELSKIE DO KTÓRYCH MOŻNA ZŁOŻYĆ SWOJE PAPIERY?...GDY NAS WIĄCEJ WYPOWIE SIĄ NA TEN TEMAT RÓŻNYCH AGENCJI ZAWSZE TO PEWNIEJ ...ZACHĄCAM ...JA BĄDĄ TEŻ SIĄ STARAĆ COŚ DOPISYWAĆ JAK TYLKO SIĄ DOWIEM...NP TERAZ MOGĄ JUŻ NAPISAĆ ŻE :
CZYTAŁAM COŚ O AGENCJI Cinderella Au Pair Agency -NIBY WSZYSCY SIĄ POZYTYWNIE WYPOWIADALI NA TEMAT TEJ AGENCJI ALE JUŻ NIE NA TEMAT PANI KTÓRA TAM PRACUJE tj Trisha..TO NIE HALLO... ja osobiście nie poznałam ANI TEJ AGENCJI ANI TEJ Pani dlatego nie chce skrzywdzić ...ale pisze to co już sama wyczytałam..
zachęcam
dodam jeszcze że chce wyjechać do Londynu i szukam właśnie tam gdzieś jakiejś agencji godnej polecenia-POMOŻECIE?
pozdrawiam -
Re: AGENCJE Z WIELKIEJ BRYTANII
LINKA1 > 20-10-2010, 14:39
ZNALAZŁAM STRONĄ Z DRESAMI I PODSTAWOWYMI DANYMI ITP AGENCJI W ANGLII...MOŻE KOMUŚ COŚ TO TEŻ POMOŻE
http://www.bapaa.org.uk/directory.asp?page=20 -
Agusska > 21-10-2010, 17:50
Ja również chcę wyjechać do Londynu teraz i szukam sprawdzonych agencji w Uk. Poprzednim razem skorzystałam z biura w pl ale wydaje mi się ze to strata pieniędzy i polskie agencje maja mniejszy i gorszy wybory jeśli chodzi o rodziny. Zastanawiam się nad Cinderella Au Pair Agency ale możne są lepsze? -
LINKA1 > 22-10-2010, 9:59
właśnie dużo czytałam że Cinderella działa błyskawicznie . Ale ostatnio słyszałam też że warto obczaić agencje Gumtree...ja już sama nie wiem..mam mętlik w głowie . Najchętniej chciałbym żeby za mnie ktoś podjął decyzje -
au pair_ala > 22-10-2010, 10:07
[quote name="LINKA1"]że warto obczaić agencje Gumtree...[/quote]
Gumtree to nie agencja tylko strona z ogłoszeniami, więc decyza podjęta :mrgreen: -
LINKA1 > 22-10-2010, 14:57
ALE ZE MNIE GAPA..OCZYWIŚCIE ŻE TAK :oops: -
Agusska > 26-10-2010, 17:50
Dzisiaj wysłałam papiery do Cinderella Au Pair AgencyJak narazie wszysttko jest ok A Trisha wydaje sie byc mila i sympatyczna Zobaczymy co bedzie dalej :wink: -
juuustynaaa > 26-10-2010, 23:22
Dziewczyny tylko nie Cinderella. Trisha znalazła mi rodzinke fakt mega szybko.Ale jak pojawiły sie problemy ona sie wypieła i zajeła strone rodzinki. Z dnia na dzień byłam bezdomna i na dodatek nie zpłacili mi kasy. Nikomu tego nie zycze!!!! Ale jedna dziewczyna na forum miała podobną sytuacje też z tej samej agencji dostała rodzinke i to rozpieszczonego dzieciaka i wytrzymała tam dosłownie miesiąc. A jak zwykle Trisha sie tym nie przejeła. Aha jeszcze jedno zazwyczaj w aplikacji jest inaczej niż w rzeczywistości min kwota kieszonkowego i info dotyczące nauki.Jeżeli sie zdecydujecie weźcie to pod uwage. -
Agusska > 27-10-2010, 0:34
"Aha jeszcze jedno zazwyczaj w aplikacji jest inaczej niż w rzeczywistości min kwota kieszonkowego i info dotyczące nauki.Jeżeli sie zdecydujecie weźcie to pod uwage."
A dokladniej? Mi babeczka powiedziala ze za 25 godz tygodniowo jest £65 i wiecej a 35godz to £90+, a jesli chodzi o nauke jezyka to wrecz nalegala zebym sie zdecydowala... A co do tego ze ona potem sie wypina na operki to slyszalam wlasnie i juz sama nie wiem... :? -
LINKA1 > 27-10-2010, 12:45
Ja pierdziu...to ja już nic nie wiem..ale laski oprócz tej Trishy czy jak jej tam jest nie ma innej babki która tam pracuje i ewentualnie bardziej ludzka dla nas ...ja pierdziu nic tylko kupić sobie wino i wypić na jakimś krawężniku :? ?